bir_tas_attim_kuyuya Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 329 27 Ocak 2019 #1 Kadrosu bilsem de olan BT öğretmeni FP eğitmeni olur mu olursa ek dersi nasıl olur ?Artırımlı olur mu?
Kadrosu bilsem de olan BT öğretmeni FP eğitmeni olur mu olursa ek dersi nasıl olur ?Artırımlı olur mu?
Hige Aktif Üye Mesajlar 224 27 Ocak 2019 #2 Hocam selamlar. Bakanlık yazısı var BİLSEM öğretmeni bilsem dışında bir kuruma görevlendirilemez diye.
Hocam selamlar. Bakanlık yazısı var BİLSEM öğretmeni bilsem dışında bir kuruma görevlendirilemez diye.
bir_tas_attim_kuyuya Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 329 27 Ocak 2019 #3 Hige' Alıntı: Hocam selamlar. Bakanlık yazısı var BİLSEM öğretmeni bilsem dışında bir kuruma görevlendirilemez diye. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam. Yazıyı bulabilme şansınız var mı? Ben bulamadım sanırım görüş yazısı.
Hige' Alıntı: Hocam selamlar. Bakanlık yazısı var BİLSEM öğretmeni bilsem dışında bir kuruma görevlendirilemez diye. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam. Yazıyı bulabilme şansınız var mı? Ben bulamadım sanırım görüş yazısı.
Hige Aktif Üye Mesajlar 224 28 Ocak 2019 #4 Hocam izin kullandım önümüzde ki pazartesi kuruma dönünce bakayım.
Hige Aktif Üye Mesajlar 224 11 Haziran 2019 #5 Üzerinden baya geçmiş hocam. İzin sonrası yüklemeyi unutmuşum kusura bakmayın. Ekli dosyalar IMG-20190313-WA0003.jpg 83.2 KB · Görüntüleme: 66