BİTEFO KURS BAŞVURUSU VAR KOŞUUUN

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sdh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
hocam 9-15 diye birşey yok. bu arkadaşımızın görevlendirilmesinde valinin imzası olan belgede 9-15 yazmışlar. eğer hiç bir şey denmeseydi; 08:00-17:00 çalışacaktı.

hocam görevlendirme saatini müdürmü belirliyor.. yani böyleyse bizim başımız kelmi?? bizde istiyoruz o zamn.. neye göre böyle anlamadım.. bi açıklarmısnız.. formatörlük görevlerini anlatan yönetmelikte 8-17 yazıyorda.. daha doğrusu sorumlu mdr. yard. nın mesai saatlerine uyar yazıyor.. tabii mdr yrd. nöbetçiyse o saatlere değil kısacası başımın belası 8-17 saatleri arası...

keşke dediğiniz gibi olsada hep formatör kalsak:))[/quote]

ben geçen yıl yaptım formatörlük. benim müdürüm 8.00-14.30 arası çalışıyodu. kaymakamlık emriyle bütün bölge 14.30 a kadar çalışıyodu. ben yazıdaki idari amirin çalışma saatlerine uyar diye söylediğim halde "hocam siz 17.00 ye kadar kalacaksınız okulda demişti" :( bi daha da tövbe ettim formatör falan olmam...

ben geçen yıl yaptım formatörlük. benim müdürüm 8.00-14.30 arası çalışıyodu. kaymakamlık emriyle bütün bölge 14.30 a kadar çalışıyodu. ben yazıdaki idari amirin çalışma saatlerine uyar diye söylediğim halde "hocam siz 17.00 ye kadar kalacaksınız okulda demişti" bi daha da tövbe ettim formatör falan olmam...

BBNET
Geri