lion26' Alıntı:
sisss' Alıntı:
lion26' Alıntı:
Böyle bir yönetmeliğe seviniyorsanız bizim daha çok çekeceğimiz var.İyi bir yönü var mı da çığırtkanlık yapıyorsunuz ya.Sadece saat dışında o bile tam açık değil.Bence bu kadar kendiniz salmayın hemen.
o yönetmelik değil hocam. norm dışında başka ne bekliyordunuz hocam.
her neyse yönetmenlik ya da yazı.bişi beklediğimiz yok ama hala bizimle dalga geçer gibi şirin görünmeleri saçma.o kadar sınıfçıya alan değişikliği hakkı verdiler her yere.bize de alan değişikliği versinler.görevlendirmeleri napıyorlarsa yapsınlar sonra.belirsizliğe sıkıntılara devamdan başak bir şey değil.herkes çığırtkanlık yapıyor.çözüme yönelik en ufak bir adım yok.
Ya hocam tabiki daha alamadığımız haklarımız var alan değişikliği ve norm gibi. Ama önceye göre tabikide + larımız var. Eskisine nazaran buna sevinmek hakkımız. Ne yapalım şimdi istediklerimizin hepsi olmadı alın verdikleriniz de sizin olsun mu diyelim.
1)Çalışma saatleri açık ve net değil mi? anlamayan idareciye oturun madde madde okuyun anlar. Alın elinize ders programını, sabah ilk derslerden başlayarak boş yerlere BT rehberliği yazın müdürünüze göstrerin yeni yazıyıda gösterin artık böyle olacakmış hocam deyin
2)Adamın kadrosu ortaokulda, sabahçı ortaokul öğlenci ilkokul, bu yeni yazıya göre açık net öğlencilerle işiniz yok. Biri diyoki haala 8-5 okulda tutarlar beni Allahaalah tutturma hocam yazı var. Ayrıca adamlar anlayışsızmı
3)Diğer bi sayfada arkadaşın biri hocam artık 3 de çıkıcam demiş müdürüne , müdürü ne demeiş zaten sane ben kal demiyodum ki!!
4) İstemeyen haala yapmayabilir seçenek sunmuş
5)Tatillerden muzdaripti bazı iller netleşmiş
6) Birisi demişki kaç saat derse girmem gerek. Belliki yazıyı okumamış. Zaten seçmeli bu ders 4 saat seçilmişse 4, 24 saat seçilmişse 24 saat gireceksin
7) Nöbet vs verilmeyecek yazmış
8)Evet keşke okula norm verilseydi ders saatine bakılmaksızın ama verilmedi diye yukarıdakilere de sevinmeyelimmi.
9)Ders zorunlu olmamışmış. Bu saatte dersi zorunlu yaparlarmı hayaldi zaten. Bence olmasında 10 tane eski PC olanları 50 kişi ile düşündünüz mü? (BT sınıflarının yenilenmeyeceği belli ders de olmasın o zaman)
10) İş yükümüz arttı mı? Fatih projesi olan okulda çalışmadım ama eminim iş rayına oturunca Fatih projesi gelmeyen okullardan daha rahat olacaktır. Kasa projeksiyon internet kablosu vs derdi yoktur en azından (sanıyorum). He fatih projesi yoksa zaten aynı eski düzende ne yapıoduysak aynı işleri yine yapıcaz
11)Bende isterim yeni yeni PC lerim olsa öğrenci, başına 1 tane olsa 30 saat zorunlu ve notu olan dersim olsa. Ama yok. gelmeyecek.