BİZ KENDİMİZ KAŞINIYORUZ

Kodla Büyü
aykutgultekin' Alıntı:
Benim eksik gördüğüm hususlar acizane:
1. Norm sorununun devam ediyor olması
2. Kadro vermeyerek görevlendirme ile yola devam edilecek olması
3. Çalışma şartlarından önce bt rehber öğretmenine bilgisayar bulunan bir odanın tahsis edilmesi gerektiği.
4. Öğretmenlere, öğrencilere ve velilere rehberlik eder kısmına ek olarak bu rehberliğin yapılma yöntemlerinin detaylı yazılması ve kurs verebilecek bir ifadenin bulunması faydalı olurdu. Çünkü kurs olmadan rehberlik nasıl olacak?

şimdilik bunlar eksik olan hususlar, ama en azından olumlu bir adım olduğunu düşünüyorum.
aynen... :alkis: :alkis:

ya arkadaşlar ben farklı bir yazı mı okuyorum sizden? bu yorumları nerden üretiyorsunuz? yok 15 saat sonra çıkacakmışsın, yok 7-12 yada 12-17 miş ....
Yazıda açık ve net olarak 30 saat demiyor mu? eeeeee ne var bunda anlamayacak. Günde 6 saat ders veren bir okulda 5 gün eder, ki bu da haftanın her günü ilk dersten son derse kadar okulda olmamız demektir. Kimin okulu ne zaman açılıp kapanıyorsa o kendisine göre yorumlasın. eee ben 5 te çıkmayacağım diyor bazıları. okulunda 5. sınıflar seçmeli bilgisayar dersi seçmişlerse o zaman görürsün kaçta çıkıyorsun. 5. sınıfların seçmeli bilgisayar dersi aldığını bilmeyenler var sanırım aranızdaki 3 sene sonra tüm sınıfların dersi 36 saat olacak

Geri