turapt' Alıntı:
oskur1' Alıntı:
arkadaş;
12 eylül referandumuna örtülü destek veren, kesk;
şimdi de grev hakkı istiyoruz diye, ülke diktatörüğe gidiyor diye memurları eyleme çağırıyor;
güler misin ağlar mısın...
keskte en çok ağırlığı olan eğitim-sen,
en çok hak kaybına uğrayan memur kesimi de öğretmenler,
eylemin nedenleri arasında memura toplu sözleşme var, tutukluluk-gözaltı var, öğretmenlerin durumu yok;
güler misin ağlar mısın...
Yazan arkadaş gerçekten öğretmen mi? yoksa akp nin sözcüsü mü? anlamak zor. eylemin başta öğretmenlik mesleğinin son zamanlarda maruz kaldığı onur kırıcı davranışları protesto etmesi söz konusu olan. yukarıda bir arkadaş yazmış, katılmak isteyene gerekçe çok, istemeyene bahane. sen istediğini seç ama ileride vicdanına hesap vermek zorunda kalma( tabi ki akp iktidardan indikten sonra)
yazdıklarımı bu şekilde yorumlayan insan mı, benim de şüphem var :mrgreen:
arkadaş, ben ne diyorum, kesk geç kaldı diyorum, günaydın diyorum. ayrıca kesk neden kamu-sen ve kamu-iş ile ortak greve yanaşmadı?
peki ben haftaya kendi sendikamın eylemine katılacağım, eğitim-sen bana destek verecek mi?
desteği geçtik de, 1 mayısta hak-iş'e yer açıp eğitim-iş'e sopalarla saldıranlar ne kadar sendikal çerçeveden bakıyor olaya?
herkes kendi yöntemleriyle mücadelesini verir, sadece sen onurun için eylem yapmıyorsun, o eyleme katılmayan onursuz olmuyor. bilmem anlatabildim mi?
sana çok gaz vermişler, kırıcısın..
ama yine de eğitim-senin bu mücadelesinde başarılar.