Bahçemizden BilgisayarBilisim.Net Ailesine Halis Zeytinyağı; Kalan Zeytinyağımı Çok Özel Bir Fiyatla Sizlere Sunuyorum Arkadaşlar

Kodla Büyü

musedip45

Aktif Üye
İyi Günler Arkadaşlar,

Bazı arkadaşların tavsiyesi üzerine kargoyu da uygun fiyata ayarlayıp nisan ayına özel bir "Akhisar Zeytinyağı Kampanyası" yaptım. İsteyen arkadaşlara

tamamen kendi ürünüm olan 0,3-0,5 asit, dizem yağ gönderebilirim.

Kargo ücreti dahil fiyatlar;

5 litrelik teneke zeytinyağı fiyatı : 1500TL

10 litrelik teneke zeytinyağı fiyatı : 2900TL

20 litrelik teneke zeytinyağı fiyatı : 5500TL

50 litrelik teneke zeytinyağı fiyatı : 13500TL

Telefon Numaram : 05305923839

İlk resimde zeytinyağı balkondan getirildiği için hafif donmuş vaziyetteydi. Sonraki fotoğrafta yağın normal görünümüne geldiğini görebiliriz.

Telefon numaram aşağıdaki fotoğraf üzerinde mevcuttur. İsteyenler Whattsapp'tan ulaşabilir.

Taze zeytinyağının bilinmesi gereken önemli özelliklerini Nuri Hoca'mın paylaşımından alma gereği duydum arkadaşlar.
"İlk etapta yağın kıvamı yoğun gelebilir. Taze olduğu için bu şekilde görünüyor. Buzdolabına koyduğunuzda donduğunu da göreceksiniz ki karışım olmayan yağın donması normal olandır. Yine ilk zamanlar boğazda hafif yakıcı bir özelliği vardır. Yağ, zaman içerisinde daha duru bir hal alacaktır. Bu detayı özellikle paylaşıyorum. Bulunduğum bölgede taze yağ bu dönemde tercih sebebidir. Bu yazdığım özelliklerde taze yağın olmazsa olmazları :)
Eğer "bu haliyle bize acı geldi, tüketemiyoruz" derseniz yağı bir süre beklettiğinizde yağ daha duru bir hale gelecek. Tat olarak da acılık büyük oranda kaybolacaktır."

20250106_232855.webp
Ekran görüntüsü 2025-01-07 225419.webp

Son düzenleme:
Hayırlı işler hocam. Bazı zeytinyağların rengi yeşile yakın bir renk, bazıları turuncuya yakın bir renk oluyor. Sebebi nedir? Sizinki turuncuya yakın sanki?

Zeytinyağı ihtiyacım yok her sene Hatay'dan bir arkadaşımdan alırım hocam. Neden yazdınız öyleyse diye sorarsanız, forumda zeytinyağı satan diğer arkadaşın satışınının bitmesini beklemeniz çok güzel ve örnek bir davranış hocam:) Bu sebeple yazdım.Hayırlı satışlar dilerim:) İhtiyaç halinde inşallah sizden ve diğer arkadaştan da alışveriş yaparım.

Hayırlı işler hocam. Bazı zeytinyağların rengi yeşile yakın bir renk, bazıları turuncuya yakın bir renk oluyor. Sebebi nedir? Sizinki turuncuya yakın sanki?
Teşekkürler Hocam. Yağ rengi zeytinin cinsi ve toplanma zamanıyla ilgili olarak değişiyor. Bende üç çeşit zeytinyağı var. Bunlardan domat zeytin(özelliği gereği yeşil toplanır) yeşile yakın bir renkte yağ verir. Erken hasat yağıdır, çok değerlidir. Bu zeytinin yağı zamanla açık sarıya döner.
Trilya ve buraların en eski zeytini uslu(genelde siyah toplanır) bu nedenle biraz daha sarı hatta turuncuya yakın bir renkte olabilir. Benimkiler biraz da ortam ışığı nedeniyle böyle çıktı. İki resim de aynı yağın resmi ama gece çektiğim için mutfaktaki ışıkla alakadar bir biçimde böyle çıktı. İlk resimde yağ donuk olduğundan içine el feneriyle ışık tuttum. Daha net görünsün diye. Bu nedenle partiküller yağı parlak sarı olarak gösterdi.

Zeytinyağı ihtiyacım yok her sene Hatay'dan bir arkadaşımdan alırım hocam. Neden yazdınız öyleyse diye sorarsanız, forumda zeytinyağı satan diğer arkadaşın satışınının bitmesini beklemeniz çok güzel ve örnek bir davranış hocam:) Bu sebeple yazdım.Hayırlı satışlar dilerim:) İhtiyaç halinde inşallah sizden ve diğer arkadaştan da alışveriş yaparım.
Hatay'ın yağı ve zeytini de çok güzelmiş Hocam. Önemli olan bilinen kimselerden almak. Yorumunuz için teşekkürler. Nuri Hoca'm hem tarla komşum hem de kapı komşummuş. Bir vesileyle tanışmış ve ayaküstü konuşmuştuk bir keresinde ama buradaki ilandan sonra Hoca'mı daha iyi tanımış oldum. Allah herkesin işini rast getirsin.

hocam kargo konusunda tanıdığınız ticari bir işyeri bulun orasıyla seçeceğiniz kargo şirketi arasında protokol imzalayın kargo başı 20-50 tl arasına geliyor.

hocam kargo konusunda tanıdığınız ticari bir işyeri bulun orasıyla seçeceğiniz kargo şirketi arasında protokol imzalayın kargo başı 20-50 tl arasına geliyor.
Kargo konusunda arayış içindeyim Hocam. İnşallah anlattığınız şekilde bir çözüm bulabilirim.

Hocam merhaba Nuri hocamızın zeytinyağı bittikten sonra yazmanız gerçekten çok ince bir davranış bu konuda sizi tebrik ediyorum. Ben almak istiyorum size yazarım.

Hatay'ın yağı ve zeytini de çok güzelmiş Hocam. Önemli olan bilinen kimselerden almak. Yorumunuz için teşekkürler. Nuri Hoca'm hem tarla komşum hem de kapı komşummuş. Bir vesileyle tanışmış ve ayaküstü konuşmuştuk bir keresinde ama buradaki ilandan sonra Hoca'mı daha iyi tanımış oldum. Allah herkesin işini rast getirsin.
amin...

IMG_20250108_220939.webp
Ben hocamdan aldım 10 kilo kadar. Sağolsun güzelce paketleyip gönderdi. 1 günde geldi kargo. Yalnız sizlerinde bahsettiği gibi acılık var, boğazımı yaktı.Normale dönmesi için ne kadar beklemem lazım ?

Ekli dosyayı görüntüle 78152Ben hocamdan aldım 10 kilo kadar. Sağolsun güzelce paketleyip gönderdi. 1 günde geldi kargo. Yalnız sizlerinde bahsettiği gibi acılık var, boğazımı yaktı.Normale dönmesi için ne kadar beklemem lazım ?
Hocam, Google'da ayrıntılı olarak anlatmış. Paylaşıyorum.
Taze zeytinyağının boğazı yakma süresi, yağın kalitesi, kişisel hassasiyetler ve tüketim şekli gibi birçok faktöre bağlı olarak değişebilir. Genel olarak, taze ve kaliteli bir zeytinyağında hissedilen bu yakma hissi, zeytinyağının içindeki polifenollerden kaynaklanır. Bu polifenoller, zeytinyağına acı ve keskin bir tat verirken aynı zamanda güçlü antioksidan özelliğe sahiptir.
Boğaz yakmasının geçmesi için kesin bir süre vermek mümkün değildir. Ancak, genellikle zeytinyağını yemeklerde kullanırken veya salatalara eklerken bu yakma hissi zamanla azalır. Bazı insanlar için bu his daha çabuk geçerken, bazıları için daha uzun sürebilir.
Zeytinyağının boğazı yakma hissinin azalmasına yardımcı olabilecek bazı faktörler:
* Zeytinyağının Kalitesi: Kaliteli ve doğal zeytinyağları, daha fazla polifenol içerir ve bu da daha yoğun bir yakma hissine neden olabilir.
* Tüketim Şekli: Zeytinyağını direkt olarak tüketmek yerine, yemeklerin içinde kullanmak veya salatalara eklemek, yakma hissinin azalmasına yardımcı olabilir.
* Kişisel Hassasiyet: Herkesin zeytinyağına verdiği tepki farklıdır. Bazı insanlar daha hassas olabilir ve yakma hissi daha uzun sürebilir.
Önemli Not: Zeytinyağının boğazı yakması, yağın kalitesiz olduğu anlamına gelmez. Tam tersine, bu durum zeytinyağının doğal ve sağlıklı olduğunu gösterir.
Sonuç olarak, taze zeytinyağının boğazı yakma süresi kişiden kişiye değişebilir. Bu durum, zeytinyağının kalitesi ve tüketim şekli gibi faktörlere bağlıdır. Eğer zeytinyağının boğazınızı çok yakması sizi rahatsız ediyorsa, farklı bir markayı deneyebilir veya zeytinyağını yemeklerin içinde kullanarak tüketebilirsiniz.
Unutmayın: Zeytinyağı, sağlıklı bir beslenme için oldukça önemli bir yağdır. İçerdiği faydalı bileşenler sayesinde birçok hastalığa karşı koruyucu etkisi vardır.
Ek Bilgi:
* Zeytinyağı hakkında daha detaylı bilgi almak için bir diyetisyene veya uzman birine danışabilirsiniz.
* Zeytinyağının farklı çeşitleri ve kullanım alanları hakkında internette birçok kaynak bulunmaktadır.
Umarım bu bilgiler sizin için faydalı olmuştur. Başka sorularınız olursa çekinmeden sorabilirsiniz.

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 78152Ben hocamdan aldım 10 kilo kadar. Sağolsun güzelce paketleyip gönderdi. 1 günde geldi kargo. Yalnız sizlerinde bahsettiği gibi acılık var, boğazımı yaktı.Normale dönmesi için ne kadar beklemem lazım ?
Değerli Hocam,
Boğazı hiç yakmayan önceki yıldan da yağım var. İsterseniz değişim, isterseniz iade de yaparım ama tavsiyem bu şekilde tüketin. Bir süre sonra bu yakma hissi azalacak ve sonrasında hiç kalmayacak. Zaten siz de anlayacaksınız Hocam, yedikten sonra midede yanma yapmıyorsa hiçbir sorun yoktur. Dizem yağ tazeyken boğazı yakar ama bir süre sonra o da gider.
Ben zeytin toplamayı 20 Kasım'da bitirdim. Yani zeytinler hiç yağmur görmedi, yere düşmedi. Dolayısıyla asitlenmedi. Yağını günlük çıkardım. Zeytin bekleseydi yine asitlenirdi. Sağlıklı bir ortamda muhafaza ettim ve kapaklarını hiç açmadım. Güvenle tüketebilirsiniz.
Bu yakmayı azaltmak için tuz kullananlar ya da bir süre kapağı açık şekilde muhafaza edenler oluyor. Ben sağlık açısından doğru bulmadığım için bunu yapmıyorum ve alanın tercihine bırakıyorum.

Son düzenleme:
Teşekkürler bilgilendirme için. Ben direk ekmeği bandırıp bandırıp yedim. Biz üç harfli market yağlarına alıştığımız için, sizin yağ ilk etapta etkiledi tabi. Bir süre sonra tekrar sipariş etmeyi düşünüyorum.Hayırlı satışlar dilerim

Teşekkürler bilgilendirme için. Ben direk ekmeği bandırıp bandırıp yedim. Biz üç harfli market yağlarına alıştığımız için, sizin yağ ilk etapta etkiledi tabi. Bir süre sonra tekrar sipariş etmeyi düşünüyorum.Hayırlı satışlar dilerim
Teşekkürler Hocam. Afiyet, şifa olsun.

Sn hocalarım,
@musedip45 hocamın dediği gibi hem evlerimiz oldukça yakın, hemde tarlalarımız aynı bölgede. Ben kendisine “Hocam foruma başlık açıp, sizde satış yapabilirsiniz” önerisinde bulunmama rağmen uzun bir süre beklemişti. Forumdaki mesajlarından da kendisinin ne kadar hassas birisi olduğunu anlayabilirsiniz. Özetle gönül rahatlığıyla hocamdan sipariş verebilirsiniz.

Sn hocalarım,
@musedip45 hocamın dediği gibi hem evlerimiz oldukça yakın, hemde tarlalarımız aynı bölgede. Ben kendisine “Hocam foruma başlık açıp, sizde satış yapabilirsiniz” önerisinde bulunmama rağmen uzun bir süre beklemişti. Forumdaki mesajlarından da kendisinin ne kadar hassas birisi olduğunu anlayabilirsiniz. Özetle gönül rahatlığıyla hocamdan sipariş verebilirsiniz.
Allah razı olsun Hocam. Sağ olun, var olun.

BBNET
Geri