yusufaltunhan
Aktif Üye
arkadaşlar konunun trajikomikliği madem konu oldu bende bir konu anlatayımda memlekette hala neler yaşanıyor bilin....eşim son şubat atamasında Malatyaya atandı orada ingilizce öğretmenliği yapıyor ismini vermeyeyim bir ilköğretim okulunda...atandığı hafta bir dilekçe yazıp verdi eğitim ödeneğinin yarısı almak için...okuldaki memur hocam bugun yapacam hocam sistem kilitli hocam ile gittim sistemde hata var falan derken ve nerdeyse 3 ay oldu...evet şimdi asıl bomba..hocam bu işi yaparız ama bir 10 lira vermen lazım ilde bu işlerin yapılması için orada bir 4c li arkadaş var o yapıyor bir 10 lira verirsen yaparız diyor...gelde kafayı yeme..arkasına ikinci bir dilekçe veriyor eşim müdüre ve olan durumu anlatıyor müdürde hocam memur arkadaş bunu yapıyor bazen benden istemeye utanıyor ondan cebinden bile veriyor diyor...ve dilekçeyi yırtıyor bende delirdim..zaten o an malatyada olsaydım o müdürü neyse..(bayan bilişimci arkadaşlar var şimdi ağzımı bozmayayım ))...bende buradan malatya il milli eğitimi aradım oradaki şube müdürüne durumu anlattım...olay çözüldü...yani hala bazı okullarda komisyonla evrak takibi yapan memur demiyorum artık öküzler ve öküz müdürler var...mesele 10 lira değil arkadaşlar adamdaki rahatlığa bakarmısın...