Teşekkürler hocam.aynen benimde 3 oldu şimdi sanıyorum başarı belgelerinin fotokopileriyle okulumuza üstün başarı ve akabinde maaşla ödüllendirme için dilekçe ile başvuruda bulunulması gerekiyormuş bende yarın memurumuza soracağım
Teşekkürler hocam.aynen benimde 3 oldu şimdi sanıyorum başarı belgelerinin fotokopileriyle okulumuza üstün başarı ve akabinde maaşla ödüllendirme için dilekçe ile başvuruda bulunulması gerekiyormuş bende yarın memurumuza soracağım
MEM bünyesinde çalışan İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerine verildimem bünyesinde çalışanlara yokmuş hocam.
bugün itibariyle mem bünyesindeki öğretmenlere de veriyorlar hocam. dün teknik bir arızadan dolayı veremediklerini söyledilerMEM bünyesinde çalışan İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerine verildi
Bakan Özer'in talimatıyla MEBBİS üzerinden gönderilen Teşekkür Belgesi, merkez ve taşra teşkilatı ile örgün ve yaygın eğitim kurumlarında görev yapan başta öğretmen ve eğitim yöneticileri olmak üzere Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kurumlarda çalışan memur, hizmetli, şoför ve diğer bütün personele verildi.
ilçede Mem de görevliyim Mebbisde hala yok hocam öğretmenim bu arada
Bu mesajı ben yazmıştım... Kadrom Halk eğitim'de fakat Milli eğitim'de görevliyim 1 yıldır. Şu an bana da işlenmiş. Onur duydum. Herkes tabii kendince emek vermiş olabilir. Ayrım yapılmadan verilmesine sevindim.An itibariyle herkese verildi ayrım yapılmadan. MEM çalışanlarıda dahil olmak üzere, görevlendirme olanlarada ayrı bir onay alınarak belge işlenmiş. Sayın bakanımıza ve personel genel müdürlüğü ne teşekkürler.
Bu mesajı ben yazmıştım.az önceki yanlış oldu arkadaşlarHalk eğitimde çalışıyorum bende. geçen sene Okullar kapaliyken bile uzun süre kurslara devam ettik. Kursiyerlere ne şekilde verdik biz kursu anlamadım.sistemden görmek istemiyorlar demekki.kurslarda etkinlik yapın diye durmadan yazı geliyor nedense...yüz yüze çalışan öğretmen grubunda değilsek yerimizi hattımızı bilelim. Ona göre davranayim. Yapılan bir uygulamada sorunsuzca uygulanca eksik gedik olmasa diyecem ama...çok şey istiyorum herhal. Susuyorum
Hangi il hocam
Trabzon hocam. Milli egitim müdürlüklerinde herkese verildi.Hangi il hocam