Bakan müdürlerin saçını kesermiş..

Kodla Büyü

xtasy

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bakan Dinçer: Serbest kıyafete sen sevinmedin mi?

Öğrenci : Sevindikte müdürler izin vermiyor.

Bakan Dinçer: Müdürlere ne oluyor ben sizin yanınızdayım. Ben sizin tarafınızı tutuyorum.

Bakan Dinçer: Öğrencinin saçı nedeniyle öğrenciyi geri çeviren okul müdürünü "Bakanımız da onun saçını kesecekmiş"" deyin. ve KAHKAHALAR!

kaynak:mebpersoneli.com/haber/7782-bakan-mudurlerin-sacini-kesecek

Keser tabii. Çıkartırlar bi yasa yönetmelik herneyse.

-Tez müdürlerin saçı kesilecek.
-Padişahım çok yaşa

-Müdürlerin saçı kesilecek öğrenci böyle istiyor. Öğrencilerin psikolojileri bozuluyor müdürleri öyle görünce kısa görmek istiyorlarmış. hatta öğrenciler müdürlerin sırtına binip kulaklarından tutup eşek yapmak istiyorlarmış. Mutlka yapılmalı yok öğrencilerin psikolojisi bozulur.

xtasy' Alıntı:

Bakan Dinçer: Müdürlere ne oluyor ben sizin yanınızdayım. Ben sizin tarafınızı tutuyorum.

Bakan Dinçer: Öğrencinin saçı nedeniyle öğrenciyi geri çeviren okul müdürünü "Bakanımız da onun saçını kesecekmiş"" deyin. ve KAHKAHALAR!

Bu öğrenci bu saatten sonra müdürü, öğretmeni takar mı? Bunlar mecliste sürekli okey falan mı oynuyor anlamıyorum. Gerek Suat Kılıç'ın, gerek Ömer Dinçer'in konuşma üslubunu kahvehane üslubuna benzetiyorum..

xtasy' Alıntı:

Kabak kafa yapsın bütün öğretmenleri çünkü okuları öğretmenler için toplama kampına çevirdi.Esir kampına gider gidi gidiyoz hergün okula. :!:

BBNET
Geri