hakanyandım
Üye
:+1:cumhurtorun' Alıntı:Suratına karşı "Biz de sizi çözdük. Size de artık gerek yok." diyebilsek ya.
sitelerdeyim' Alıntı:Önceden makuliyet sınırlarını aşan eleştirilerle insanların eleştirilmesine hep kızardım. Hala da kızarım.
Ama yalaka gazetecilere, televizyonculara sanırım daha fazla kızmam gerekiyormuş.
Çocukların tamamı tableti çözmüştü diyor.
Sunucu, "çok pratik bir şekiklde" diyerek destek veriyor.
Aklında hiç kuşku yok, soru yok.
Yahu tamamını tek tek gezip incelediniz mi bakan bey nasıl kullandıklarını? Veya birkaçını incelediyseniz o kadarcık bir sürede nelerini incelediniz de çözdükleri kanaatine vardınız?
Bir de çözmek derken neyi kastediyorsunuz? Bilgisayarı, tableti açıp, tıklar, oyun açar, bunu 5 yaşındaki çocuk da yapıyor da mesala bir e-posta göndermek, facebook'a hepsi yazabiliyor da wordde bir belge yazıp bunu biçimlendirmek vs. gibi işleri kaç öğrenci kendi başına çözüyor, ne derecede çözüyor diye
sormak aklına gelmiyor, derdi yalakalık ve biricik hükümetini ve ak partisini göklere çıkarmak.
Bu kadar düşüklük olmaz.
:+1:cumhurtorun' Alıntı:Suratına karşı "Biz de sizi çözdük. Size de artık gerek yok." diyebilsek ya.
:alkis:cumhurtorun' Alıntı:Suratına karşı "Biz de sizi çözdük. Size de artık gerek yok." diyebilsek ya.
:++:cefecan' Alıntı:cumhurtorun' Alıntı:Suratına karşı "Biz de sizi çözdük. Size de artık gerek yok." diyebilsek ya.
sitelerdeyim' Alıntı:Ayrıca bilgisayar öğretmeye gerek yok diyor, bt öğretmenlerine ihtiyacı kalmadığını söylüyor. Peki bilgisayarda tasarım yapabilecek hale getirmeliler kendilerini dedikleri KİM?
BT öğretmenleri mi? Diğer öğretmenler mi?
Çocukları 5 dakikada tableti çözecek kadar zeki gören bu sayın(?) bakan öğretmenlerini aptal mı zannediyor?
Ayrıca tasarım derken neyi kastediyor?
Mimari tasarım mı? Power point sunusu hazırlama mı? 3b tasarım mı? Mühendislik tasarımları mı? Flash animasyonu yapmak mı? Authorware vs. programlarla eğitim yazılımları tasarlamak mı? Paintte resim çizmek mi?
Tasarım derken neyi kastediyorsun?
Kimin bu tasarımı öğrenmesi gerektiğinden bahsediyorsun? BT öğretmenleri mi? Diğer tüm öğretmenler de mi?
Çocuklara BT yerine bu tasarım yapmayı mı anlatacağız?
Tasarım derken hangi düzeyde, hangi ortamda yapılan tasarımı kastediyorsun? BUNU ÖZELLİKLE BİRİSİNİN BAKANI SAVUNAN VEYA ANLAYAN VARSA AÇIKLAMASINI İSTİYORUM.
Veya bu yalaka kanaldaki sunucunun programına son verilsin. Yahu bir adamın aklına bu sorular gelmez mi?
bilgisayarbilisimnet' Alıntı:Zilli Eğitim Bakanlığı :idea:
:+1:sitelerdeyim' Alıntı:Ayrıca bilgisayar öğretmeye gerek yok diyor, bt öğretmenlerine ihtiyacı kalmadığını söylüyor. Peki bilgisayarda tasarım yapabilecek hale getirmeliler kendilerini dedikleri KİM?
BT öğretmenleri mi? Diğer öğretmenler mi?
Çocukları 5 dakikada tableti çözecek kadar zeki gören bu sayın(?) bakan öğretmenlerini aptal mı zannediyor?
Ayrıca tasarım derken neyi kastediyor?
Mimari tasarım mı? Power point sunusu hazırlama mı? 3b tasarım mı? Mühendislik tasarımları mı? Flash animasyonu yapmak mı? Authorware vs. programlarla eğitim yazılımları tasarlamak mı? Paintte resim çizmek mi?
Tasarım derken neyi kastediyorsun?
Kimin bu tasarımı öğrenmesi gerektiğinden bahsediyorsun? BT öğretmenleri mi? Diğer tüm öğretmenler de mi?
Çocuklara BT yerine bu tasarım yapmayı mı anlatacağız?
Tasarım derken hangi düzeyde, hangi ortamda yapılan tasarımı kastediyorsun? BUNU ÖZELLİKLE BİRİSİNİN BAKANI SAVUNAN VEYA ANLAYAN VARSA AÇIKLAMASINI İSTİYORUM.
Veya bu yalaka kanaldaki sunucunun programına son verilsin. Yahu bir adamın aklına bu sorular gelmez mi?