Bakan Süper ya!Çocuklar Tableti 30snde çözdü.Derse Gerek Yok

Kodla Büyü
duygusuz' Alıntı:
tamam peki , kabul derse gerek yok, bu kadar böteyi nerenize sokmaya açtınız demezler mi adama..
yetti lan istemiyorum tamam öğretmenlik yapmak, başka bi alana kaydırın o zaman bizi,ben nefret ettim zaten, eğitim yuvasıymış, pehhhh
belediyeye verecekler galiba

ya kendisi bilmiyo heralde ufak tefek bişeyler yapanı biliyo sanıyo.ben 10. sınıflara word excelden hiç zorlamadan orta dereceli sınavlar yapıyorum dökülüyolar artık ne yapsamda yüksek alsalar diye ben oturup düşünüyorum...

Ben de bi deneme yapmak istiyorum bakalım bakan bizim siteyi takip ediyor mu?

" Sevgili milli eğitim bakanı sizde bazı organların bulunmadığını ama bunun doğuştan mı yoksa sonradan mı kaybolduğunu merak ediyorum. Hangi organ mı? Onu da sen bul bakan herşeyi iyi biliyorsun ya... :lol: "

Bakanın da dediği gibi çocuklar "BİLGİSİYAR"ı(!) 30 saniyede çözüyorlar. Ama "BİLGİSAYAR"ı kullanmayı, araştırma yapmayı bilmiyorlar.
Eve buzdolabı alıyorsun, buzdolabı kullanma dersine gidiyor musun mantığıyla yaklaşıyor konuya Sayın Bakanım!

Bir konuda cahiller herşeyi bildiklerini zannederler. O konunun ne kadar derin olduğunu bilse, ZATEN CAHİL denmez ona; o da o konunun ne kadar derin olduğunu bilse herşeyi bildiğini, veya birisinin herşeyi bildiğini iddia etmez.

Cahillik başa da bela, bakana da.

Ben anlamıyorum bu bakanı. Bizim Okul müdürü bile kopyala yapıştırı bilmiyor. flash belleği bilgisayara takıp içindekilere bakamıyor. Merak ediyorum acaba kendisi ne kadar bilgisayar kullanmayı biliyor?

Geri