converter46
Site Gezgini
peki 10 bin tane bilişim teknolojileri öğretmeninin akıbetinin ne olacağını hiç söylemiyor mu bu adam
yakında oda olur merak etme türkçeyi zaten biliyolar ingilizce verelim sadece derler şimdilik buna hazır değil ülke zamanla hazırlanıyo herşeye...inanakyol' Alıntı:Çocukların bilgisayar ile ilgili olarak ne bilmesi gerekiyor yani bilgisayar bilgisi hedefi nedir çocuklar için. Ve şu anda çocuklar bilgisayar ile ilgili olarak bu hedefin neresinde. Çocuklar okullarına türkçe konuşmayı öğrenerek gelmiş oluyor neden türkçe derslerine ihtiyaç var biri açıklasa.
branta' Alıntı:Okullarda bilgisayarla tasarım yapmayı sağlayan SEÇİMLİK bir ders varmış ve bu derse öğretmen bulmakta zorlanılıyormuş sanırım, acaba yanlış mı anladım..
:scared:
seffff' Alıntı:ben de hep bakandan bahsediyorum!!! :verymad:
çocuklar okula gelirken türkçe konuşuyor o zaman türkçe dersi kaldırılmalı
her öğrenci şarkı biliyor müzik dersi kaldırılsın
din eğitimi ailede yapılıyor din dersi kaldırılsın
dream81' Alıntı:bakan teknoloji tasarım dersini duymuş bence karıştırıyor..işte söylerken bilişim tasarım diyor.tasarım dersi ile açığımız var zaten diyor yani teknoloji tasarım dersini kastediyor.birisi bari uyarsın
ÖMER DİNÇER' Alıntı:"bilişim teknolojileri üzerinden tasarım ve endüstriyel tasarım yapabilecek türden derslere seçimlik olarak sahibiz"
technolog' Alıntı:ÖMER DİNÇER' Alıntı:"bilişim teknolojileri üzerinden tasarım ve endüstriyel tasarım yapabilecek türden derslere seçimlik olarak sahibiz"
HAngi dersler bunlar çözebilen var mı?
ilknurboteci' Alıntı:hocam açıp kapamayı bile bilmeyen o kadar öğrenci var ki...monitörden ve kasadan bilgisayar kapatılmadığını daha birçok öğrencime öğretemedim malesef...
şu anda neredeyse bütün öğrencilerimiz bilgisayar kullanmayı öğrenerek okullarına gelmeye başladılar. Genç nesil ve özellikle çocuklarımız bilgisayar konusunda gerçekten çok kabiliyetliler ve çok da öğrenmeye istekliler.