tcoalngsau' Alıntı:pekte güzel değil hocam..ilkokul ve ortaokul 12 30 gibi çıakcakken biz 15 30 - 16 00, gibi çıakcaz..neyini beğendiniz merak ettim
hemenyardim' Alıntı:Bugün gelen haberlere göre;
*Bakanlıktan gelecek açıklayıcı yazıda malesef üzerimize düşen ders yükümlülüğünü yerine getirdikten sonra okulda eğitim öğretimin bittiği zamana kadar BT Rehberliği yapacağımız ibaresi yer alacak.
*Bakanlığın gönderdiği Bilişim Teknolojileri Rehberliği Görevi yazısının hiçbir yerinde 30 saat ibaresinin geçmediği belirtilerek 30 saat diye bir kavramın olmadığı söylenecek.
*Okuldaki dersler 12:30 da bitiyorsa 12:30 da; 15:00 da bitiyorsa 15:00 de; 16:30 da bitiyorsa 16:30 da Rehberlik görevi bitecek.
*Normla ilgili olumlu bir açıklamada olmayacak.
Sayın Hocam Resmi yazı Linkinide ekledim,,,i.d.' Alıntı:karakule 61 hocam resmi sayfa linkini koyarmısın
karinca_52' Alıntı:dakika başı saat kaçta çıkacağız diye mail atanlar bravo size :-1:
nosTRa' Alıntı:karinca_52' Alıntı:dakika başı saat kaçta çıkacağız diye mail atanlar bravo size :-1:
Şimdi de mail atın geceleri de kalalım mı mesela aksam okulda bir etkinlik vs ogrenciler gelmiş bt rehber öğretmeni de gelsin mı ? Okullar hayat olsun 24 saat çalısmamız gerekir mı diye mail de atabilirsiniz
Kara Kule 61' Alıntı:Sayın Hocam malesef okulun saatleri deniyor.Bilim ve sanat merkezlerinde çalışanlar yandı. Sabah 8:30 akşam 7:30 ,,,
yukarıya saatleri çıkarttım hocam ciddi bi fark yok.1 saat çalışma sçresi fazla okadar.az çalışan 6 saat çok çalısan 7 saat çalışacakKara Kule 61' Alıntı:Bu yazı tam bir ikilik çıkartıyor ikili öğretimler ile normal öğretimler arasında büyük farklar açıyor.
Çok büyük fark var. Nasıl bir zihniyettir bu, ben okulda 8 saat kalacağım. İkili öğretimde çalışan da kalsın demiyorum tabi ama bu yazılar nasıl bir aklın ürünüdür. :verymad:Kara Kule 61' Alıntı:Bu yazı tam bir ikilik çıkartıyor ikili öğretimler ile normal öğretimler arasında büyük farklar açıyor.
Öyle demeyin hocam lütfen :xonly61' Alıntı:sonuçta çalışma saatimiz 08:17:00 değil...buna da şükür...
SİRE' Alıntı:Çok büyük fark var. Nasıl bir zihniyettir bu, ben okulda 8 saat kalacağım. İkili öğretimde çalışan da kalsın demiyorum tabi ama bu yazılar nasıl bir aklın ürünüdür. :verymad:Kara Kule 61' Alıntı:Bu yazı tam bir ikilik çıkartıyor ikili öğretimler ile normal öğretimler arasında büyük farklar açıyor.