dersimizin itibarını geri versinler önce zorunlu yapsınlar ve sonra çıkarsınlar 2 saate bende dahil olmak üzere bir çok arkadaşımız yüzüne bakmaz formatörlüğün. mecbur kalıyoruz formatörlüğü kabul etmeye. okulumuzda maaş karşılığı ders sayısını dolduramıyoruz. okul okul gezmektense formatörlük tercih ediliyor bir çok arkadaşımız tarafından. bir böte mezunu olarak bilemiyorum ne suç işledik. endüstri mesleğe geçmek istiyorsun izin vermiyorlar geçemiyorsun, halk eğitim merkezlerine geçmek istiyorsun açmıyorlar. yani şu norm fazlası olma durumundan kurtulabilmek için herşeyi denedim ama başaramadım. arkadaşlar seçmeli dersle norm kadro belirlenmez. kaderimiz okul müdürlerinin iki dudağı arasında sene sonunda müdürler ben bilişim teknolojileri dersini seçmek istemiyorum okul başarısı benim için daha önemli o yüzden matematik, fen ve türkçe derslerine ağırlık vereceğim dediği anda okulda norm fazlası oluyorsun. yani hep müdürünle ve idarecinle iyi geçinmek ve ne derlerse yapmak zorundasın dersimi seçsinler diye. bizler bu muameleyi görmek için bu bölümü seçmedik. Şimdi de formatörlük görevlendirmesi olacaktı olmayacaktı, olabilirde olmayabilir de .kardeşim insanlara her gün acı çektirilmez yapacaksanız yapın yapmayacaksanız da yapmayın verin artık bir karar.bu kararları vermek için oralardasınız. ve yapmazsanızda bizlerin durmunuda ve ne yapacağımızıda bir zahmet söyleyiverin bizlerde ona göre hareket edelim. yazık ne idik ne olduk. tüm arkadaşlarıma bol sabırlar şu an en fazla ihtiyaç duyacağımız şey.