Balıkesir Formatör görevlendirmeleri

Kodla Büyü
Arkadaşlar balıkesir meb hala bakanlıktan haber bekliyor.. Bu yeni milli eğitim müdürü insiyatif kullanamıyor..

diğer iller insiyatife göre oldu o zaman, acilen görüşmemiz lazım il milli eğitim müdürüyle o zaman

Sayın milli eğitim müdürümüz insiyatif kullanır mı kullanmaz mı bilinmez ama bizlerin durumu vahim arkadaşlar. bir çok okulda bilişim teknolojileri dersi seçilmedi yada seçtirilmedi.seçilse bile 1 tane sınıf oluşturulabiliyor en fazla. önümüzdeki senelerde de okul idaresinin ve velilerin insiyatifine bırakıldı. bazı arkadaşlar ders saatlerimizin 2 saat olmasına seviniyor ama ben bir çok okulda dersimizin seçilmeyeceğini veya seçtirilmeyeceğini düşünüyorum. 2,3 gün önce seçmeli dersler seçilirken şahit olduğum manzalar bu hissiyata kapılmama neden oldu. anlayacağınız tam bir köle isaura durmu mevcut şuan bizim için.okul idaresi ne derse yap.sıkıysa hayır de.sene sonunda dersini seçmezse güle güle. bizi bu durmlara düşüren,dersimizi ,öğretmenliğimizi iki paralık edenler utansın. bu soruna kalıcı bir çözüm bulunmadığı sürece formatör olsam ne olur olmasam ne olur. sayın milli eğitim müdürümüz insiyatif kullansa ne olur , kullanmasa ne olur. herkese selamlar.

mavi85' Alıntı:
diğer iller insiyatife göre oldu o zaman, acilen görüşmemiz lazım il milli eğitim müdürüyle o zaman

hocam milli eğitim müdürümüz bizzat formatör istemiyor bunuda bir çok yerde gündeme getirmiştir.. kendi müdürümde bizzat konuştu kendisiyle.. balıkesir bakanlıktan sıkıştırılmadığı sürece yada yazı gelmediği sürece görevlendirme yapmaz.. iş milli eğitim bakanlığında.. görevlendirmeler iptal edilirken yazılan yazıda bakanlıktan yeni bir talimat gelmediği müddetce görevlendirme yapmayınız şeklinde bir açıklama vardı.. yazı yoksa görevlendirme de yok bu kadar açık...

Fatih seminerleri için hazırlanan hizmetiçi formunda formatör görevlendirilmemesinin özellikle akıllı tahta kurulan okullarda sıkıntıya neden olduğunu, e içerikleri yüklemede ve öğretmenlere bu konuda rehberlik etmede formatör görevlendirilmesinin gerekli olduğunu belirttim. Hatta seminerdeki bir bilgisayar öğretmeni arkadaşımız formatör görevlendirmesi yapılmadığı halde fatih projesi ile ilgili bir çok işin yapılmasının kendilerinden beklendiğini belirtmişti. Bunu da aynen forma yazdım. İnşallah birisi okur.

efsekiz_8' Alıntı:
Fatih seminerleri için hazırlanan hizmetiçi formunda formatör görevlendirilmemesinin özellikle akıllı tahta kurulan okullarda sıkıntıya neden olduğunu, e içerikleri yüklemede ve öğretmenlere bu konuda rehberlik etmede formatör görevlendirilmesinin gerekli olduğunu belirttim. Hatta seminerdeki bir bilgisayar öğretmeni arkadaşımız formatör görevlendirmesi yapılmadığı halde fatih projesi ile ilgili bir çok işin yapılmasının kendilerinden beklendiğini belirtmişti. Bunu da aynen forma yazdım. İnşallah birisi okur.

eline emeğine sağlık hocam.. :alkis:

Geri