Balayı için tavsiyeniz ...

Kodla Büyü
roksalan' Alıntı:
büyük oteller lüks aramıyorsanız antalyada çavuşköy(adrasan) die bi yer var olimposa yakın ama sakin güzel bi yer biz iki senedir gidiyoruz güzel butik oteller var. haşemalı insan görünce de bönbön bakmıyo kimse. bi araştırın derim
kesinlikle hocam katılıyorum sana. eşinizde tesettürlü imiş burası gidebileceğiniz bir yer. hem hesaplı sakin kendi halinde şirin bir yer. ben gittim kaldım 4 gün kesinlikle tavsiye ederim. bi araştırın.

balayı na geç gidenlerdeniz biz de :)
Ağvğ Paradise otelde kaldık temizlik konusunda çok iyi sayılmaz ama guzeldi tavsiye ederim
her türlü insan vardı
havuzu da var haşemalı haşemasız her türlü girilir problem yok
gayet keyifli bir tatildi yine gitmeyi düşünüyoruz inşallah
http://www.agvaparadisemotel.com/anasayfa.html

hocam balayı biraz özel olsun diyorsan paraya kıyıp sahinn paradice tavsiyem şimdi alırsan dahada uygun olur acentalara daha da indirimli balayına oraya gittik memnun kaldık. tek problem eşin le deniz ve havuz için ayrıldığında yalnız takılmak zorunda kalman.
2 sene yazın umre nasip oldu daha güzel oldu.
bu yaz da alanya da dayımmın yazlığında idik deniz tutkumuz olmadığı için problem olmadı genelde gezdik fena değildi.
ama sahinn in denizi hoş değil kayalık havuz lar iyi bilginize

Öncelikle Allah mesut bahtiyar etsin hocam. geçen sene bende evlendim. Biz yakın yerleri tercih ettik. Ben kayseriliyim ve nevşehirde balayımızı yaptık. Göreme , ürgüp, avanos ... gibi yerleri gezdik. 4 gün sürdü. Ancak küçük sorunlarda oldu tabiii. mesele yemek sorunu 3 öğün dışarıdan yemekten gına gelmişti. ama güzel günlerdi.

Hocam düğün yorgunu olacaksınız, dinlenebileceğiniz bir yere gidin. Ben Göreme'ye gittim. Tavsiye ederim.
Balayı için UMRE'ye asla gitmeyin hocam. Umreye sakin kafayla başka bir zaman gidin.

seyma' Alıntı:
y_gnl' Alıntı:
okyanus41' Alıntı:
Allah mesut etsin. Nedense böyle başlıklar hep itici gelmiştir bana. Çünkü;
Ben hiçbir zaman geniş toplulukların içinde, kendimde varolan bir güzelliği ballandıra ballandıra anlatmadım. Olurda birinde yoktur bu ve üzülür diye. İnançtan bahsediyorsunuz ama işin en önemli bu noktasını es geçmişsiniz.
En samimi dostum babasını kaybetmişti ve yıllardır onun yanında "baba" ile başlayan tek bir cümle kurmadım. Çünkü biliyordum üzülecekti. Bu forumda bekarlar var, boşanmışlar var, ayrı yaşayanlar var, berbat bir evliliği olanlar var, hiç evlenemeyenler var, o konuda sorunlu binlerce insan var. Ama bu forumda çocuğuna isim aramak için başlık açanlar var, balayı için açanlar var, hiçbirşey yokken çocuğum var diye başlık açanları gördüm şokla, hatta eşiyle yaşadığı bir güzelliği ballandıra ballandıra anlatanlar var. Ben yazık diyorum. Ve boynuzsuz koyunun boynuzludan hakkını alacağı gün, birine verilmeyene sahip olanlar, verilmeyenlerin yanında neden bunu yaptıklarını anlatacaklar ve neyin doğru olduğu oraya serilecektir.
Not: Başlığı açan arkadaşın da ötesinde okulda ve heryerde bu tip olayların çok yaşandığını biliyorum. Boşanmış bir arkadaşımın öğretmenler odasından çıkıp sınıfında saatlerce ağladığına şahit oldum.
Mutluluklar...
Doğru söze ne denir...

Böyle düşünen veya hassasiyeti olanlar başlığı okumayabilir, Tabiki ballandıra ballandıra antatılması hoş değil ama burda zaten öyle bişey yok. Bi de o kadar hassas insanlar sadece antalılandan değil gördüklerinden de etkilenir, onlar etkilenmesin diye eşimle ben de mi mutsuzmuş gibi mi yapıyım veya babası olmayan bi arkadaşım üzülmesin diye onun yanında babamla hiç mi görüşmeyim.. İmtihan dünyası, herkesin farklı farklı imtihanı var, birazcıkta sabredebilmek lazım heralde..
Evet başlığı okumayıp adam sendecilik de yapabilridik. Ama ben artık dayanamıyorum böyle şeylere ve tepki koyuyorum. kimisi buna fazla alınganlık da diyebilir ama bu dünyada en üst hassasiyette yaşamak gerektiğine inanıyorum. ve şuna net olarak eminim ki başlığı açan kişi kesinlikle burada söylenen yerlerden birine gitmeyecek ve kafasına göre hareket edecektir. Böyle bir konuda dahi bir foruma bakıp hareket ediyorsa zaten orada sorun var kanaatimce. Ve bu başlık da forumdaki gereksizler arasında yerini alacak.
Evet sayın hocam arkadaşınızın babası yok diye onun yanında birkaç saatliğine babanızdan bahsetmeseniz hiçbirşey olmaz. Ama siz bu hassasiyetinizden dolayı melekler tarafından alkışlanırsınız. Mutsuzmuş gibi tabiki davranmayın ama toplum içinde dikkat edin. Mutluluğunuzu kendiniz yaşadığınızda merak etmeyin azalmaz, yine alkışlanırsınız. Ve şunu da eklemek istiyorum:
Görünmek değildir önemli olan; görmektir, övülmek değildir önemli olan; övmektir, sevilmek değildir önemli olan; sevmektir, ve aslında yaşamak değildir önemli olan; yaşatmaktır...

muhafazakar aileler için ihlas armutlu tatil köyü kesinlikle tavsiyemdir. resmen şehir kurmuş adamlar herşey var. tatil köyünden dışarı çıkmaya ihtiyaç bile duymuyorsunuz. eğer denize girme konusunda ısrarcıysanız plajı güzel değil onu belirteyim. ama sunulanlardan aklıma gelenleri yazayım:

açık - kapalı havuz
kadınlara özel kapalı plaj
Aqua park
gocart
lunapark
bisiklet kiralama
araç kiralama
poliklinik
odalarda kaplıca suyu
alış veriş merkezi
restoran
her gece konser- animasyon tarzı eğlenceler
oyun salonları
ATV turu
internet Cafe
odalarda wifi
odalarda seccade Kur'an
yaklaşık 1500 dairenin hepsi denize bakıyor
İdo seferi veya tekne ile gezinti
....

aklıma gelenler bunlar. tabi bunların hepsi ekstra ücretlinin ve kışın hepsi aktif midir bilemiyorum

Konuyu açan kişi olarak eleştiri getiren arkadaşlara saydı duyuyorum. Amacım asla bir başka arkadaşıma gösteriş yapmak, hava atmak vs duygu ve düşünceler değildi.Tek düşüncem tecrübeli arkadaşlardan yararlanmaktı ki normal hayatımızda da öyle değil midir?Evimize bir eşya aldığımızda bile tanıdık bildik varsa hemen telefona sarılır ya fiyat araştırması yapar ya da tecrübeli arkadaşların deneyimlerini dinler ona göre bir karar veririz. Benim de burdaki düşüncem buydu.Yoksa dikkat edilirse sadece görüş istedim bunun dışında aman da ne güzel eşim var aman da evleniyorum aman da herkes duysun demek değil.Olamaz da .... Kii en sinir olduğum hazzetmediğim şeylerdir bunlar... Bişi yaşanılacaksa eşler arasında kalmalı bence. sevinç de üzüntü de...
Ben yine de herkesten özür diliyorum. Benim yüzümden üzülen, bir demde olsa hüzünlenen arkadaşlar haklarını helal ederse sevinirim. ALLAH herkese hayırlı eş, evlat ve yuva kurma nasip etsin.Selam ve dua ile...

hocam araban varsa atla arabaya karadeniz turu. Bir sürü öğretmen evi var, oralarda kalabilirsin. Eminim unutulmaz olur.
Tavsiye edebileceğim yerler giresun/bulancak öğretmen evi,sinop/ayancık öğretmen evi.
1 hafta doyasıya gezin. Öyle bir otel odasına tıkılıp kalmayın.[/quote]

Hocam ben de böyle düşünüyorum. Bir otel odasında kalmamak hem heyecanlı hem de romantik olur. Tabi kendi arabanla gezmenin tadı da başka.. Mutluluklar...

Bote0621' Alıntı:
hocam araban varsa atla arabaya karadeniz turu. Bir sürü öğretmen evi var, oralarda kalabilirsin. Eminim unutulmaz olur.
Tavsiye edebileceğim yerler giresun/bulancak öğretmen evi,sinop/ayancık öğretmen evi.
1 hafta doyasıya gezin. Öyle bir otel odasına tıkılıp kalmayın.

Hocam ben de böyle düşünüyorum. Bir otel odasında kalmamak hem heyecanlı hem de romantik olur. Tabi kendi arabanla gezmenin tadı da başka.. Mutluluklar...[/quote]
fikir güzel ama yolları bilmeyen ve karadeniz e hiç gitmemiş olan biri için kötü bence
neyin nerede olduğunu bilmiyorsun sonuçta yada hangi illerde nereler gezilebilir falan dönüp durursun oralarda

BBNET
Geri