Bana -Abla dedi ya !!!!!

Kodla Büyü

hcrturk

Aktif Üye
hazırladığı sunuya ses eklemek için bana,
- abla bi yardım et
2. 5 ay önce göreve başladığım okulda öğrenci beni hep bilgisayar laboratuvarında gördüğünden beni öğretmen sanmıyormuş :scared: :cry: :o :o
biraz güldüm biraz şaşırdım biraz kızdım biraz bilemedim...

o da bir şeymi 2 yıldır aynı okuda çalıştığım öğlenci devre öğretmenin biri ki seminer dönemleri bir aradayız vs. geçende beni gördü mdr yrd. yanında iken geldi ve " sen mustafanın velisi misin?" dedim etrafıma baktım o da bana bakıyor tabi... bilişim öğretmeni ben buyurun dedim hiç birşey olmamış gibi ...-haaaaaaaaaaa dedi gitti

üzülmeyin hocam ben üç yıldır aynı okuldayım, bana hala abla diyolar, hatta " bilgisayarları tamir eden abla geldi " diyolar :)

abi diyen mi ararsın müdür yardımcısının yandımcısı diyen mi , bilgisasayarcı abi diyen mi :D

anadolu lisesindede cocuklar bana abi diyor bozmuyorum
bugunde biri siz hocamisiniz dedi yok dedim haciyim :)

ben anasınıfına girmiştim. çocuklardan biri öğretmenim bitane adam geldi sınıfa dedi. diğeri de onu uyardı. o adam değil tamirci amca diye...

hocam en kötü durum ablalıktan teyzeliğe terfi ettiğiniz kısımm :)) ilk yıllarda abla sonra teyze oluyor.. hatta ben bir defasında abla diyen bir öğrenciye ama ben abla değilim demiştim tamam canım herneysen demişti :)) ( ilkokul 1.sınıftaydı bende o katta nöbetçiydim )

Lisede btr görevlendirmeyim, ders yok tabi, akıllı tahtalar için sınıflara giriyorum.

Bir erkek öğrenci , abi tahta bazen donuyor dedi. Diğeride salak o öğretmen dedi :lol:

Elemanlar haklı, ne olduğumuzu bizde bilmiyoruz.

Doğuda çalışırken taşımalı eğitim nedeniyle okula öğlen yemek gelirdi, görevlendirme müdür yardımcısı idim, yemekleri sayar, tartar teslim alırdım. 8.sınıflardan çekindiğime hep beyaz önlükle gezerdim. Bi gün yemekleri teslim alırken yemekleri getiren şöfor "siz aşçı mısınız" dedi :puhaha:

folikAsit' Alıntı:
Doğuda çalışırken taşımalı eğitim nedeniyle okula öğlen yemek gelirdi, görevlendirme müdür yardımcısı idim, yemekleri sayar, tartar teslim alırdım. 8.sınıflardan çekindiğime hep beyaz önlükle gezerdim. Bi gün yemekleri teslim alırken yemekleri getiren şöfor "siz aşçı mısınız" dedi :puhaha:
:puhaha: :puhaha: :puhaha:

hcrturk' Alıntı:
hazırladığı sunuya ses eklemek için bana,
- abla bi yardım et
2. 5 ay önce göreve başladığım okulda öğrenci beni hep bilgisayar laboratuvarında gördüğünden beni öğretmen sanmıyormuş :scared: :cry: :o :o
biraz güldüm biraz şaşırdım biraz kızdım biraz bilemedim...

Genç gördüğü için öyle demiş. Yaş ilerleyince TEYZE olacaksınız.

Ben alıştım artık hocam özellikle küçük sınıflarda bilgisayar tamircisi abi olarak tanınıyorum :D

Bendeki durum da tam tersi. Göreve başladığım ilk günlerde ne olduğuma dair bi bocalama yaşamaktaydım. Özellikle sevimli küçükleri "ablası" diye seviyodum. Derken bi gariplik hissediyodum tabi yok yahu öğretmeniyim ben bunların değil mi diye kendime geliyodum :lol:

ilk tayinimde okula göreve başlamaya gittiğimde, müdür yardımcıları okula kayıt yaptırmaya gelen öğrenci sanmışlardı...

ilköğretimde çok amca oldum.. içimden ne çok yeğenim varmış dedim... abi diyen çok... :mrgreen:

enteresan....

çok komik yazmışınız hocalarım benide güldürdünüz...

16 saat dersim var tüm öğrenciler beni biliyor ve en sevilen ders benimki tablet dağıtılınca not da yok ne olur bilemem. :(

Bana da 3.sınıf öğrencisi başka hocaya benden bahsederken internet hocası demiş :D öğretmenler bazen çocuğu yakalayınca makara olsun diye sorardı bu ne hocası diye :D

inanmazsın bugun aynısı bana oldu. 2 gün görevlendirme ile liseye gidiyorum. servisten gelen tabletini almaya gelen öğrenci abla pin ne yazıyoruz dedi :?

dersim olduğu için öğrenciler beni tanıyor ancak 23 Nisan töreninde ses sisteminin başındayken önüme çömelen bir teyzenin yanındakine "müzikçinin önünü kapattık" demesi beni güldürdü.

okul çıkışı bir ara öğrenci ve halka açmıştım sınıfı. Gelenler abi bi masa açarmısın diyorlardı. Malum ticarethane ya.

Allah'tan teyze dememişler. Bizim birinci sınıflar da amca ne zaman eve gidecez diyorlardı, eşşek kadar oldular :)

8 Yıldır MEBBİS Yöneticisiyim. Okul Müdürleri, Müdür Yardımcıları ve Öğretmen Arkadaşlar telefonda olsun odaya geldiklerinde "şefim benim şu işi bir hallet diyorlar." Ne yapayım ben şef değil öğretmenim desem bozulacaklar. Hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorum.

bende sağlık meslek lisesine görevlendirme ile gitmiştim bahçe nöbeti tutuyordum elemanlarla lafa dalmışız müdür yardımcısı pencereyi açıp girin lan içeri diye bağırmasıyla benim dönmem bir oldu hocamız pencereyi kapattı bir daha da benimle hiç muhabbeti olmadı ama ben her hatırladığımda gülerim :++:

Geri