Bayrama Görevli Olmayanların Katılmaları Zorunlu mu?

Kodla Büyü
acer50' Alıntı:
buzozgur' Alıntı:
acer50' Alıntı:

bu evli ve çocukluların sürekli kendilerine ayrıcalık istemelerinden de gına geldi. Mebe mi sordunuz kardeşim evlenirken, çocuk yaparken ?

ridade' Alıntı:
acer50' Alıntı:

Zahmet olmuş bu kadar sıkıntının içinde öğretmenlik yapıyorsunuz. Çok yormuyorlardır inşallah paşalarımı. Dalga mı geçiyorsunuz siz... o noktalı yerlere bende direkt size bir şeyler yazasım var ama aynı meslekteyiz. Öğretmensin sen bu işten ekmek yiyorsun manyak mısınız nesiniz. Öğretmenlik yapacaksanız adam gibi yapacaksınız. çocuğunuz varsa ücretsiz izin alırsınız yada eşiniz çocuğunu büyütürsünüz. Siz minnetle rica ile mesleğinizi yapmıyorsunuz bir iş yapıyorsunuz karşılığını alıyorsunuz. Ben böyle saçma sapan bir şey duymadım ben...

sevgili ................................. öğretmenim, bütün kurumlardaki memurlar tatilken, özel kurumlar bile kapalıyken benim gelmem nasıl mantıklı gelebiliyor size, öğretmenin asli göreviyle ne ilgisi var bayram töreninde dikilmenin, çocuk var diye asli görevimizi yapmamaktan bahseden var mı, madem öğretmenler gidiyor bayrama, bütün memurlar mecburi gelsin bakalım törene, sizin gibi düşünenlere tek cevabım inşallaaaah ilerde çoluk çocuğa karışınca başınıza gelir de bu yazdıklarınızı hatırlarsınız.

Hep aynı şeyleri yazmışlar öğretmen neden hafta sonu kutlamaya gidiyor diğer memurlar gitmiyor diye. Bunu yazan arkadaşlar diğer kesimden insanlar bizim 2 aylık iznimize laf ederken o bizim hakkımız sizde öğretmen olsaydınız tarzında yorumlar yapıyor. Her memur grubunun tatili ve görevleri değişiklik gösterebiliyor. Niye biz haftasonu gidiyoruz da diğer memurlar gitmiyor diyen arkadaşlar niye biz 2 ay tatil yapıyoruz diğer memurlar tatil yapmıyor diye soru sorulduğunda cevapları ne olacak. Emin olun öğretmenlik görevim neyi gerektiriyorsa onu yaparım çocukları bahane etmem. En büyük cevabı 1. sayfada fotoğraf paylaşan arkadaşım cevap vermiştir.

Hocam şaka mi yapiyorsunuz. Torene katilmayacaksaniz neden öğretmen oldunuz. Ogretmenin gitmek istemediği torene ogrenciyi nasıl getireceksiniz yazık.

Kendi fikirlerimdir.
Arkadaşlar bence bizler bu ülkeye ve cumhuriyete çok şey borçluyuz. Ne olursa olsun ülkemize ve cumhuriyetimize sahip çıkmamız gerekir. Komşu ülkelerdeki karışıklıklara bakınca durum ortaya çıkıyor. 2 saatle cumhuriyete ve ülkeye sahipmi çıkılır demeyin o 2 saatte eğer birlik olursak beraber olursak belki bazı hainlere biraz olsun ders olur.
Hocamın sorusuyla pek alakalı olmadı yazdıklarım ama kusura bakmayın ve yarın planlarımızda olsa 2 saatimizi bu ülkeye feda edelim. Kaldıki canımız feda olsun bu ülkeye, cumhuriyete, bayrağa....

okanbaris' Alıntı:
Kendi fikirlerimdir.
Arkadaşlar bence bizler bu ülkeye ve cumhuriyete çok şey borçluyuz. Ne olursa olsun ülkemize ve cumhuriyetimize sahip çıkmamız gerekir. Komşu ülkelerdeki karışıklıklara bakınca durum ortaya çıkıyor. 2 saatle cumhuriyete ve ülkeye sahipmi çıkılır demeyin o 2 saatte eğer birlik olursak beraber olursak belki bazı hainlere biraz olsun ders olur.
Hocamın sorusuyla pek alakalı olmadı yazdıklarım ama kusura bakmayın ve yarın planlarımızda olsa 2 saatimizi bu ülkeye feda edelim. Kaldıki canımız feda olsun bu ülkeye, cumhuriyete, bayrağa....

Hocam bende sizin gibi düşünüyorum, tüm memurlar katılsa, eskisi gibi coşkulu olsa daha çok sevinirim; bizler Cumhuriyet için bu vatan için canlarını veren halada vermekte olanların sayesinde rahatça yaşıyoruz varsın 2 saatte üşüyelim bizim çocuklarımız 2saat sıkıntı çekebilir ama birtarafta ta bu memleket için çocuklarını feda etmiş ve çocukları hiç gelmeyecek aileler var

ççocuklarım var diyerek sürekli ayrıcalık anlayış bekleyen biri ne kadar anlayışlı biri olabilir merak etmişimdir

Geri