S
3 olanindan sipariş verdim. Tekrar tebriklerBen o kitabi alamadim hala satışta degilmi
3 olanindan sipariş verdim. Tekrar tebriklerBen o kitabi alamadim hala satışta degilmi
Kıymetli Hocalarımız;
Sonunda beklenen gün geldi BBNET BTY kitaplarımız baskıdan çıktı
Kitaplarımıza ait tüm tanıtım ve bilgilendirmelere resime tıklayarak ulaşabilirsiniz!
Kitapların yazımı konusunda emek veren hocalarımıza ve bu kitapların yazılması için destek veren tüm üyelerimize canı gönülden teşekkür ederiz!
İyi ki varsın BBNET Ailesi!
Ekli dosyayı görüntüle 67732
Teşekkürler. Bu projeye öncülük eden, vesile olan, bu süreçte bir sağ bir sola koşturan @metafor 'a teşekkürü bir borç bilirim. Sonrasında bu projede yer alan ve içinde bulunduğum diğer birbirinden değerli ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. Pandemi boyunca yaşadığımız stresli süreçte yazılmış olmasından dolayı bu kitap setine ayrıca bir değer veriyorum. Aynı zamanda ilk defa Seçmeli BTY Dersi 7. ve 8. Sınıflar için de bir kaynak kitap çıkması siz değerli hocalarım içinde başucu kitabı olacaktır. Tüm öğretmenlerimizin desteğini ilgisini ve harika yorumlarınızı mutlaka bekliyoruz. Biz bir aileyiz. Başarı hepimizindir.
Elinize emeğinize sağlık emeği geçen herkesi tebrik ederim.Teşekkürler.Siz bu mesajı yazdıktan sonra örnek kitap başvuru formundan talepte bulunmuşum ama göndermeniz mümkün mü acaba her sınıf düzeyinden bir tane?Sayın Öğretmenlerim Öncellikle Göstermiş olduğunuz yoğun ilgiye çok teşekkürler
Kısa Süre içersinde çok büyük bir yoğun ilgiyle karşılaştık ve örnek dağıtacağımız sınıra ulaştık.
Tüm örneklerimiz türkiye geneli bayilerimiz tarafından
sizlere ulaştırlacaktır.
Bu zor günlerde bu tarz kaynaklara daha çok ihtiyaç duyulak diye düşünmekteyiz.
kitapları bulunduğunuz ildeki bayilerimizden yada sitelerimizden öğrenciler yada sizler tedarik edebilecekler..
İncelemek için : TIKLAYIN
Satın almak için: TIKLAYIN