skolst' Alıntı:Upload engellenmiş mi?
Meb hattına geçip baktım upload yapılabiliyor şu an bende.
skolst' Alıntı:Upload engellenmiş mi?
hasari' Alıntı:Özel hattı kapatım şimdi meb hattı ile bağlanıyorum fitreyi geçince internette hızlanıyor.ozlem22' Alıntı:hasari' Alıntı:Test ettim çalışıyor.
bende çalışmıyor
Programı kur tarayıcıları kapat yeniden aç programın ayarlarını düzenlemesi için az bekle sonra bağlanıyor.
Hemen bağlanmayabilir ama bir kaç kez denerseniz bağlanıyor tarayıcıları kapatın programdan çıkın sonra tekrar programı çalıştırın az bekleyin sonra tarayıcıyı açın.mruh' Alıntı:hocam dediklerinizi yaptım girmiyor maalesef.
tşkler hocam, oldu. sağ alt köşedeki simgesinde bağlanmadı demesine rağmen tarayıcı açıp facebook,youtube vs. adresleri yazdığınızda giriyor.hasari' Alıntı:Hemen bağlanmayabilir ama bir kaç kez denerseniz bağlanıyor tarayıcıları kapatın programdan çıkın sonra tekrar programı çalıştırın az bekleyin sonra tarayıcıyı açın.mruh' Alıntı:hocam dediklerinizi yaptım girmiyor maalesef.
Tekrar denedim giriyor facebook ve youtube sitelerini de test ettim sorunsuz.
mutlucan' Alıntı:yasak kalkmış mı ..yoksa bana mı öyle geldi..
Bende engel devam ediyor.mutlucan' Alıntı:engel kalmış.. haberiniz ola..
girdap08' Alıntı:Kaçıncı başlık olduğunu sayabilen oldu mu?
yasak varmıydı ki sende?hasari' Alıntı:Bende engel devam ediyor.mutlucan' Alıntı:engel kalmış.. haberiniz ola..
Bende özel hat ve meb hattı var. Şuan ben meb hattından test ediyorum, yasak var.mutlucan' Alıntı:yasak varmıydı ki sende?hasari' Alıntı:Bende engel devam ediyor.mutlucan' Alıntı:engel kalmış.. haberiniz ola..
İnternet Hizmetleri Şubesi
download/file.php
adresi erişime açıldı.
İyi Çalışmalar
Web Barındırma, ADSL / Uydu İnternet
Destek Telefonları: (312) - 413 12 03 -04
Fax : (312)-417 50 09
çok şükür sonundahasari' Alıntı:Sitemizdeki engel tamamen kalktı hepimize geçmiş olsun.
hasari' Alıntı:Sitemizdeki engel tamamen kalktı hepimize geçmiş olsun.