aak Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,068 6 Şubat 2012 #33 foruma herkes üye olamasın. bi sınırlama olsun. çocuğuma isim mutsuzum boşver takma joomla yardım
eda_tr Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 263 7 Şubat 2012 #34 Norm fazlası oldum. Paylaşım için teşekkürler..
missilver Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 506 7 Şubat 2012 #36 formatör görevlendirmeleri ne zaman? ................... ilinde hala ses yok :roll:
tayinci42 Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,721 7 Şubat 2012 #38 öss de onca puan aldık ama kıymetimizi bilen yok.
bilgisayarbilisim33 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 615 7 Şubat 2012 #39 e-okula fotoğraf yükleme kimin görevi resmi yazı var mı? bu ikisi favorim
T tdemirparmak Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 932 7 Şubat 2012 #40 togius' Alıntı: hanım koş kavga çıktı Genişletmek için tıkla ... Budur!
zech Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,296 7 Şubat 2012 #43 Branş değiştirebiliyor muyuz? Kaçta çıkıyorsunuz? Kaç derse giriyorsunuz? ... .. .
T the_myth Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 353 7 Şubat 2012 #47 Bizim zümreden bir halt olmaz son zamanlarda revaçta olan bu sanırım
bilgin5255 Aktif Üye Mesajlar 132 7 Şubat 2012 #48 asparagas haber bunlar hocam inanmayın formatörün çalışma saati
sinerjique Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 514 7 Şubat 2012 #50 nerden seçtim bu bölümü keşke sınıf öğretmeni olsaydım
S syangela Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 477 7 Şubat 2012 #52 o kadar puanla girdik bu bölüme, combofixle taratın.
ebfo45 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,832 8 Şubat 2012 #55 Şimdi değil ama ileride olacak ; "Bu MEBin verdiği tabletlerin yazılım koruması nasıl kırılıo "
_miracle_ Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 312 8 Şubat 2012 #56 ... ayı ek ders ne kadar? ... kadar puanla bu bölümü nerden yazdım!! ... eğitim teknolojileri şu şu konuda çalışmaları varmış
... ayı ek ders ne kadar? ... kadar puanla bu bölümü nerden yazdım!! ... eğitim teknolojileri şu şu konuda çalışmaları varmış
alfa-turk Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,875 8 Şubat 2012 #57 siyah ekran yardım flash belleğimdeki klasörler görünmüyor bu araç ne kadar eder? ... hakkındaki yorumlarınız? formatörün nöbet görevi varmı?
siyah ekran yardım flash belleğimdeki klasörler görünmüyor bu araç ne kadar eder? ... hakkındaki yorumlarınız? formatörün nöbet görevi varmı?
manhem Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 959 8 Şubat 2012 #58 formatörün yıllık izni var mı? kar tatilinde okuldamıyız? formatör yazın okulda durur mu? formatör 15 tatilde çalışır mı? vb....
formatörün yıllık izni var mı? kar tatilinde okuldamıyız? formatör yazın okulda durur mu? formatör 15 tatilde çalışır mı? vb....
C cyberhills Aktif Üye Mesajlar 139 8 Şubat 2012 #60 müdürüm kafamı bozdu napmalıyım formatör olduğuma bin pişmanım bu branşı nerden seçtim fatihten bi haber varı norm fazlası illerde son durum nedir en komiği de sahibinden com a arabasını ekleyip bi bakın nasıl duruyor diyenler
müdürüm kafamı bozdu napmalıyım formatör olduğuma bin pişmanım bu branşı nerden seçtim fatihten bi haber varı norm fazlası illerde son durum nedir en komiği de sahibinden com a arabasını ekleyip bi bakın nasıl duruyor diyenler