niye affedilsin sayın hocam. Bu cezanın olmadığı zamanlar, başkan ve gözetmenler tam sınav anı geliyordu. Ceza geldi iyi oldu, herkes görevine zamanında gelsin. Mazereti olup da geç giren ya da girmeyen zaten mazeretini belirtiyor/belgeliyor.twitter da birisi #öğretmenlerinSınavCezalarınaAf diye bir etiket açmış. ona destek olarak sendikaları harekete geçirilebilir
en güzeli bu tür görevleri hiç istememek resen verileceksede hiç bir mesuliyet kabul etmediğinizi istemediğiniz halde verildiğini belirterek açıklayan bir dilekçe ile göreve gitmek olaki sorun olursa ben istemediğimi belirtmiştim elinizde olsun.Merhaba arkadaşlar, e-sınavda sisteme geç giriş yaptığım için ceza aldım. 5 sene ceza almışım, sebebi de 2015'te Ortaöğretim kurumları sınavında almış olduğum cezaymış. Tekrara girdiği için de 5 sene olmuş. Fakat başka bir yerden öğrendiğime göre 5 sene olması için son bir sene de ceza almış olmam gerekiyormuş. Benim eski cezam ise 2015-2016 yılındaki bir ceza. Bilgisi olan arkadaşlar var mı acaba, 5 sene olması için cezanın eski alınan cezanın bir sene içerisinde mi olması gerekiyor yoksa senenin bir önemi yok 10 sene önce alınan bir ceza olursa tekrara mı giriyor? Teşekkürler
Büyükşehirlerde trafikten 1 -2 dk geciken insanlar var. Başınıza gelirse anlarsınız.affa karşıyım, sorumluluğunu bilecek herkes, görevli olduğun sınava geç gelmek ne demek
bende büyükşehirde yaşıyorum, erken çıkıp gerekirse yarım saat oturup bekliyorum, herşeyin bedeli var. görevine geç gelenler yüzünden yaşananları biliyorum.Büyükşehirlerde trafikten 1 -2 dk geciken insanlar var. Başınıza gelirse anlarsınız.
hocam ceza , sınavdan kaç gün sonra geliyor?aramıza hoş geldin hocam, 5 yıllık ceza alanlardanım ben de sınava 2. defa gitmediğimden dolayı. yapacak birşey yok, dilekçe yazdım ama bir sonuç alamadım.
bir iki hafta sürüyor mebbis sınav işlemleri ekranında görünmesi. ceza sınava gitmediğiniz günden geçerli oluyor.hocam ceza , sınavdan kaç gün sonra geliyor?
E-Sınav Görevine 36 saniye geç kaldım geçerli mazeret ne olabilir acaba?
Nasıl dılekce yazabilirim?
Trafik cok yoğundu zor yetiştim?
hocam böyle bahane olmaz. Hiç tevessül etmeyin. Belgesiz herhangi bir mazereti kabul etmezler.Hocam, sınav başlama saatinden 20dk. önce geldim ama gelir gelmez sisteme girmeyi unutmuşum gibi bir şeyler yazılabilir.
Salonda kamera var, kameradan belli olsa bile yine cezayı kaldırmıyorlar.hocam böyle bahane olmaz. Hiç tevessül etmeyin. Belgesiz herhangi bir mazereti kabul etmezler.