muhalif33' Alıntı:xodeda' Alıntı:hocam kusura bakmayın ama bu isimlari beğenmedim ben.
neden?
var mı öneriniz...
muhalif33' Alıntı:ben de isterim de...rasim535' Alıntı:Elif ismini öneririm...
because of my past, Elif is banned by my wife
mrtspmz' Alıntı:muhalif33' Alıntı:ben de isterim de...rasim535' Alıntı:Elif ismini öneririm...
because of my past, Elif is banned by my wife
Ali Hocam, canım çok sıkkındı beni güldürdün
Öncelikle Allah (c.c) analı babalı büyütsün, kendisine, ailesine, vatanına milletine faydalı bir insan olmayı nasip etsin.(Amin)
Bizim kızımız olsaydı Irmak ismini verecektir, erkek oldu Toprak ismini verdik. Sebebine gelince, ben oğlumuz daha doğmadan rüyamda gördüm ve ona Toprak ismiyle hitap ediyordum, bu yüzden bu isimde ısrarcı oldum çok şükür eşimin de hoşuna gitti (gerçi önceleri Rüzgaz olsun diyordu) ve Toprak ismini verdik.
Şimdi diyorlar ki yok efendim ilerde şöyle olur böyle olur, şu isimden erkek ismi de var kız ismi de var falan, tamam doğru ama tüm bunları düşünürseniz elinizde Ayşe, Zeynep, Meryem gibi isimler (tabi çok fazla var ama listede bunlar yok)kalır.
Bir arkadaş demiş Irmak isminde erkek vardı, Soner isminde ve Yaşar isminde de kız arkadaşımız vardı bizim sınıfta küçükken
Bu gibi şeylere fazla kafayı takmadan, çocuğunuza seslenirken hangisinin hoşunuza gideceğini düşünüyorsahız o ismi verin. Çok daha mutlu olacağınızdan eminim.
Herkese selamlar,
xodeda' Alıntı:Allahım şu modern olsun diye konulan isimlere bitiyorum.
Arkadaşlar unutmayın evladın ana baba üzerindeki hakklarından biride isim hakkıdır. dikkat edin de ahirette evladınız bunun hesabını sormasın.
xodeda' Alıntı:sizin seçimleriniz beni ilgilendirmez ama ben olsam bu seçeneklerden hiçbirisini çocuğuma isim olarak vermem. siz ce sorun yoksa diyecek birşey yok tabi.
vikvik' Alıntı:Bizim bebişimizde bugün 28 günlük ,elif babasından merve benden elif merve oldu
xodeda' Alıntı:kızım büyünce başka erkeklerin kızıma balım yada tanem demesini istemezdim doğrusu.
nisan yağmur olsun bariversace' Alıntı:yağmur,damla,nisan
allah analı babalı buyutsun
Allah analı-babalı büyütsün inşallah.. yeğenlerimden birinin adı da Elif Mervevikvik' Alıntı:Bizim bebişimizde bugün 28 günlük ,elif babasından merve benden elif merve oldu
mrtspmz' Alıntı:xodeda' Alıntı:kızım büyünce başka erkeklerin kızıma balım yada tanem demesini istemezdim doğrusu.
Hocam, böyle kıt düşünenlerin sayısı her geçen gün artıyor sen en iyisi Haydar, Ramazan, Osman, Mahmut gibi isimlerden birini ver kızına arkadaş tatmin olsun ankete de ekle bu isimleri...
insanın fikri neyse zikri de odur derler, biraz daha iyi niyetli olmak gerektiği kanaatindeyim. Mesajlardan görüldüğü kadarıyla öğrenciler de takip ediyor bu siteyi, eğitim verenlerin bu kadar basit düşüncelere sahip olduğunu gören bir öğrencinize istendik davranışları nasıl kazandıracaksınız?