arkadaşlar ben 4 yıldır bilgisayar öğretmeniyim daha önce ilköğretimde çalıştım şimdi lisedeyim.
bu süre zarfında şunu anladım ki bizim dersin ilköğretimde ve normal liselerde işlevi yok. ilköğretimde çalışırken herkes gibi not olmamasından ders saatinden falan yakınıyordum ama şu an lisedeyim haftalık ders saati 2 ve not var ama değişen bişey yok ben bilgisayar dersinin kaldırılmasından yanayım çünkü mutlu değilim ders işlemekten gram zevk almıyorum ve bir faydasını da görmüyorum niye mi? çünkü dün yılsonu öğretmenler toplantısı oldu ve inanır mısınız herkes söz aldı ama müdür bana hiç söz vermedi. neden mi çünkü konuşulan konular öss ders başarısı falan filan. resimciler bedenciler müzikçiler yaptığı sosyal faaliyetlerden bahsetti ve ben küçük emrah gibi masada kalakaldım.İçimden konuştum canım sıkıldı benim ne işim var burda dedim...şu an zamanı geriye alsam kesinlikle matematik öğretmenliği okurdum ve başarılı olacağıma da yüzde yüz eminimdim.. lafın kısası halk eğitim ve meslek liseleri dışında bizim bizim dersin bi esprisi yok peki ne olacak. bizler tıpkı rehber öğretmeni gibi haklara kavuşmalıyız.. 09.00-15:00 mesai yapan bir öğretmen benle aynı parayı alıyor.. bunun kavgasını vermeliyiz.. odamız olmalı. haklarımız olmalı. görev tanımı olmalı falan filan... kimse kendini kandırmasın arkadaşlar yolun sonu gözüküyor yakında bilgisayar dersi diye bir ders olmayacak kabul edelim artık..(kabul etmesek te bu böyle olacak zaten)