bravehard2010
Üye
tebrik ediyorum çabalarınızdan dolayı.
bilogret' Alıntı:Daha öncelerde meb bilgi edinmeye bu konularla ilgili yazılar yazdım. Fakat henüz cevap verme süresi dolmadığı için cevap gelmedi. Daha öncelerde de geçiştirme yollu cevaplar verilmişti. Az önce yine bu sitenin linkini göndererek bilgi istedim. bakalım ne cevap vericekler.
mas1961' Alıntı:Evet en güzeli ve etkilisi binlerce BT Öğretmeninin Başbakan'a hem e-posta hem de mektup göndermesi olur.. Ama başbakanın bizzat kullandığı e-posta adresini ve başbakana direk elden ulaşacak mektup adresini bulmak önemli.. Bu arada basın-yayına ve etkisi olabileceğiniz düşündüğümüz kurum, kuruluş ve kişilere de e-posta ve mektup gönderebiliriz.. e-posta ve mektup adresleri BBNET'tte bir başlık altında topluca verilirse daha organize oluruz... Hazır mecliste soru önergesi de verilmişken güzel bir fırsat olur belkide..
basın' Alıntı:merhaba arkadaşlar
haberi tekrardan cnn türk web sitesinde haberim bölümünde tekrar yayınladılar...
imkanı olan yorum eklesin(kızmayın cnn türk haber kanalı ile de görüşüyorum bunlar delil olur..)
http://www.cnnturk.com/Haberim/BT.Ogretmenlerine.Surgun/2098.0/index.html