Kesinlikle bunu tavsiye ederim bende. Yıllar önce bi arkadaşın formatlanmış harici HDD den resimleri kurtarmıştık...demircan21' Alıntı:Recovery My Files programı işini görür
sadbt' Alıntı:arkadaşlar ben bittim ne olur yardım edin
mersin etkileşimli tahta imaj dosyaları 32 gb lık flash disk e sığmayınca, kendi harddiskime atiyim dedim. sonra da içindekileri sileceğini düşünemeyip universal usb installer ı yükleyince içindeki bilgiler gitti içinde kızımın bir sürü fotoğrafı vardı . eşimle de birbirimize girdik tabi ama iş işten geçti artık
hemen içindekileri recuva ile kurtarmaya çalıştım ama kurtarmadı şimdi ben ne yapayım. profesyonel yardım alsam nette 350 dolar gibi fiyatlardan bahsediyolar.
fotograflar laptop ta da vardı ama onu da servise göndereceğimiz için silmiştik ordan. neuse laptoptan geri getirmeye çalıştım recuvayı başlattım. sonra geç oldu diye laptopu bırakıp uyumaya gittim ama sabah laptopum da açılmadı.
şimdi bana yardım edin lütfen uygun fiyatta güvenilir bir veri kurtarma merkezi var mı bildiğiniz
aracnida' Alıntı:sadbt' Alıntı:arkadaşlar ben bittim ne olur yardım edin
mersin etkileşimli tahta imaj dosyaları 32 gb lık flash disk e sığmayınca, kendi harddiskime atiyim dedim. sonra da içindekileri sileceğini düşünemeyip universal usb installer ı yükleyince içindeki bilgiler gitti içinde kızımın bir sürü fotoğrafı vardı . eşimle de birbirimize girdik tabi ama iş işten geçti artık
hemen içindekileri recuva ile kurtarmaya çalıştım ama kurtarmadı şimdi ben ne yapayım. profesyonel yardım alsam nette 350 dolar gibi fiyatlardan bahsediyolar.
fotograflar laptop ta da vardı ama onu da servise göndereceğimiz için silmiştik ordan. neuse laptoptan geri getirmeye çalıştım recuvayı başlattım. sonra geç oldu diye laptopu bırakıp uyumaya gittim ama sabah laptopum da açılmadı.
şimdi bana yardım edin lütfen uygun fiyatta güvenilir bir veri kurtarma merkezi var mı bildiğiniz
Hocam geçmiş olsun. Öncelikle bir Linux işletim sistemi yüklü pc ile harddiske erişmeye çalışın. Windows ta açılmayan hardiskime ben linux üzerinden erişim sağlamıştım.Konuyu tekrardan açtım
10 yıldan fazladır kullandığım emektar taşınabilir harddisk RAW fotına dönüştü. Rstudyo yu kurdum taşınabilir belleği de seçtim görüntüleme kısmında "veri hatası, G/Ç aygıt hatası yüzünden yürütülemedi gibi" sistem mesajları aldım. Deneme amaçlı başka bir taşınabilir bellek de önceki sildiiğim klasörleri gördüm ancak bunda olmadı. Acaba fiziksel olarak mı bozuldu? Biçimlendirip sonra yeniden aynı işlemi yapsam mı diye düşündüm ama cesaret edemedim. Başka bir çözüm var mı acaba?