designbote
Üye
hayırlı olsun , sende ilk iş bt öğretmenlerini ezme hocam
evet öncelikler arasına alınacak bir davranış olmalı.
hayırlı olsun , sende ilk iş bt öğretmenlerini ezme hocam
lyon-85' Alıntı:hayırlı olsun inşallah...
darısıda hayırlısıyla bizlere olsun inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....
zencefil58' Alıntı:Bugün listelerimiz açıklandı eml de müdür yardımcılığı geldi Allah utandırmasın inş. Dualarınızı bekliyorum.
milkay' Alıntı:zencefil58' Alıntı:Bugün listelerimiz açıklandı eml de müdür yardımcılığı geldi Allah utandırmasın inş. Dualarınızı bekliyorum.
hocam senin adına çok çok sevindim . allah yar ve yardımcımız olsun. tekrardan tebrik ederim.
ereneren55' Alıntı:Hocam yaklaşık 1,5 senedir müdür yardımcılığı yapan bi meslektaşınız olarak dertsiz başınıza dert aldığınızı söyleyebilirim
milkay' Alıntı:sivas inha listesini kaldırmış 3 değişiklik yapmışlardı dün için hocam. inşallah etkilenmemişsindir.
rodya' Alıntı:hocam hayırlı uğurlu olsun
böte mezunu değilsiniz değil mi?
milkay' Alıntı:hocam listeyi kaldırmışlar. dün mem edydim 3 kişinin yeri değişti. benimki ve eşiminki sabit kaldı. yeni listeyi henüz yayınlamdılar. yayımlandığında tekrar bi görüşelim.
Hayırlısı olsun hocamzencefil58' Alıntı:ereneren55' Alıntı:Hocam yaklaşık 1,5 senedir müdür yardımcılığı yapan bi meslektaşınız olarak dertsiz başınıza dert aldığınızı söyleyebilirim
Hocam başa gelen çekilir formatörlüğü çektik öğretmenlerin dengesiz konuşmalarını çektik herşeyi çektik inşallah bu işide yaparız yani.