üniversite boyunca, sürekli projeler üzerinden çalıştık.bir proje nasıl hazırlanır, aşamaları nelerdir, ekip çalışması nasıl olur, proje nasıl sunulur, paydaşlar nasıl oluşturulur,yazılım olarak hazırlanan proje nasıl pazarlanır... teknolojiyi sevdirmek için hazırladığımız afişler mi desem, materyal geliştirme dersleri mi desem, medya araçlarının nasıl verimli kullanıalcağına dair eğitimler mi desem(şimdiki medya okur yazarlığı)..... kısaca tamir dışında her şeyi yaptık. şimdi ise elektrik alt yapısı çok kötü olan, 10 tane bilgisayarı aynı anda çalıştırdığımda 2-3 tanesi açılamayan bir okulda boş boş oturup formatörlük adı altında oturuyorum. öğretmenler ohh ne rahat der, idareci zaten yaptığın iş yok der.
Merak ediyorum uzaktan eğitim diye bir dersi üniversitede bizden başka alan var mı? proje geliştirmeyi bizden başka alan var mı? peki bize bu konularda niye danışılmıyor?
Kısaca, bizi zaten yok sayıyorlar! Evet bende çok sıkıldım. Bir bunları görünce daha da sıkılıyorum. Müdürle anlaşamıyoruz zaten. Adam bana geliyor seni seneye norm fazlası göstereceğim diyor.