kily' Alıntı:BAŞLIK ESKİ YANILTMASIN bugun indirim var bindirim yok
http://www.memurlar.net/haber/227010/ (8-9 kuruş)
BENZİNE GELEN ZAMLARDAN EN FAZLA ETKİLENEN BU YÜZDEN EN ÇOK SİNİR OLAN GÜNAHKAR OLANLARDANIM. AYLIK ORTALAMA KM 1000 İN ÜZERİNDE
ANCAK !!!!
onurbulut' Alıntı:eskisehir' Alıntı:hükümet gerizekalı değil, 2-3 gün arayla zam yapıp, malum medyanın gazıyla vatandaşın tepkisini çekmemek adına, tek bir sefer zam yapar işi bitirir. ama gerektiği için zam yapılıyor, petrol piyasası hergün değişiyor ve değişikliği yansıtmak zorundalar.
hükümet gerizekalı değil doğru vatandaş gerizekalı bunları başımıza getirdiği için....
HÜKÜMETİ SAVUNAN ARKADAŞA ASLA KATILMASAMDA BU HÜKÜMETİ VERDİKLERİ OYLARLA BAŞA GETİRENLER OY PUSULASINDA BENZİN ZAMLARI İÇİN CEVAZ VERMEDİLER. NE DEMEK VATANDAŞ GERİZEKALI ?? ÖĞRETMENİZ ARKADAŞIM BİZ.
ya yapmayın şunu artık. söv hükümetine bakanına başbakanına her kime ise .. ama vatandaşa gelince bi dur. HADDİN DEĞİL.
tez zamana bu cümleni düzelt hocam
hocam tabiki demokrasi çok öenmli kimseyi verdiği oydan dolayı yadırgayamayız amaaa
seçimden önce herkes veryansın ediyorsa,
seçimden önce kimse halinden memnu değilse
adam milletin anasına bile dil uzatıyorsa
teröristler sınırdan paşalar gibi ağırlanarak içeri alınıyorsa
kendilerine gelince 1 gecede geçen zam
asgari ücrete yapılmıyorsa, memur zammı bu kadar gecikmişse
memur zam isteyince tehdit edilince
ve sayamacağım daha birçok olumsuzluk varsa
ve tüm bunlara rağmen çok şükür deniyorsa
bu millete ne denir sorarım size. ben birşey demiyorum ama eğer bunca olana rağmen bunca aşağılanmaya rağmen hala bu halk destek veriyorsa
kusura bakmayın da bu halk bile sorgulanır.
ben sadece şu görüşü benimsiyorum. toplumlar hakettiği gibi yönetilir ama ne yazıkki arada bunları haketmeyen birçok insan da var.
bu arada cevap bana değil ama içimden gelenleri söylemek istedim.