Benzine bir zam daha

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erben23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
benzin günahlarımla mı orantılı ne, biri artınca diğeri de artıyo :?

Hayali gerçeği kalmadı bu işin walla, iyice zıvanadan çıktı :verymad: :verymad: :verymad:

akaryakıta zam gelir, suçlusu dünyadaki petrol fiyatları olur. dünyadaki petrol fiyatları düşer, hiç sesleri solukları çıkmaz. nasıl olsa aptalız.

10 ne ki..20 30 50 filan da var niye 10 teercih ettilerki büyüklerimiz..

yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh yuhh

:x :x :x :x

Bu nedir kardeşim.............

yaw ne hayali ne gerçeği ya . tayip mi basıyo benzini. varile geliyor o da mecbur zam yapıyor. ne yapsın

lpg ye yapmasında benm araba gazlı :roll:

kola,su,ayçiçek yağı, mısır özü yağı ve neredeyse zeytinyağı bile benzinden daha ucuz bu ülkede ... Nereden nereye geldik tebrik ederiz başarılı hükümetimizi :alkis:

yalnız dikkat edin o kadar alıştık ki bu duruma :)
Şu ülkede tüm taşımacılık şirketleri, minibüs, otobüsler, taksiciler 1 gün kontak kapatma eylemi yapsa bakın neler oluyor.
Ama nerdee...
Durmak yok yola yürüyerek devam...

4000 TL maaş alıyoruz. Dokunmaz bize. Yarından tezi yok 4.000 motor araba alıp vergileri fazla fazla ödeyecem. Aç kalmış la bunlar. 10 yılda Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan dış borç kadar dış borç yap... Sonra toparlayama, herşeye zam koy :D

ooohhhhhh...
ama yetmez 10lirayı geçmeden iyice rahatlayamam. 5 lira az bence baksanıza petrolün varili kaç olmuş!!!

Zammın pompaya litrede 8 kuruş yansıması bekleniyor.

Bu zamla birlikte, İstanbul'da benzinin litre fiyatı 4,61 liraya çıkacak.

Böylelikle, benzine 10 gün sonra ikinci kez zam yapılmış oldu.

Zamla birlikte 55 litrelik bir depo artık 253,55 liraya dolacak.

Benzine son olarak 9 Mart'ta 9 kuruşluk zam yapılmıştı.

15 Mart'ta da motorine yapılan yüzde 3.08 zamla litre fiyatı ilk kez 4 lirayı aşmıştı.

Valla ben arabayı sattım artık öyle gezmelere filan gitmiyorum bi bakkala gidiyorum ekmek almaya :)

aralık ayında 4 liranın altında olan benzin yüksek ihtimalle 6-7 lira arasında fiyatlanır yıl sonuna kadar...

Geri