Benzine bir zam daha

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erben23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
arabayı satıp eşek alacam. garajım olsa onuda ağır yapardım. ohhh daha ne olsun, ozon tabakası korunsun.

ibrahim_sadece' Alıntı:
bence daha da artacak ortadoğuda sular ısınıyor.azaltarak kullanacağız ne yapalım araba ihtiyaç.
Ortadoğu flan hikaye..Yüzde 60 vergiden kaynaklanıyor benzin fiyatının yüksekliği başka bişey değil..

Ekli dosyalar

• penguen_kapak.jpg
    penguen_kapak.jpg
    31.6 KB · Görüntüleme: 388
bir tane daha

Ekli dosyalar

• benzinci.jpg
    benzinci.jpg
    128.2 KB · Görüntüleme: 386
patari' Alıntı:
benim korkum Hastanelere gelen zammın benzin fiyatlarınada yansıması :idea:
- Gönderilme zamanı: 18 Mar 2012, 15:27

Ben artık olayı çözdüm işte şifreler,
Milli maç öncesi, derbi maç öncesi, herhangi bir zamdan hemen sonra, Imf konuştuktan yarım saat içinde, ayağım tökezledikten sonra... vs gidicen Benzin alıcan...

Hem yakında zam alıcaz deli gibi birşey olacak eminim, eleştirmeye gerek yok, kızmayın sakın yaptıysa sanki isteyerekmi yaptı, onlarda istemezdi, dolar 1,90 a çıkarken zamlar haklıydı şimdi 1,80 zamlar yine haklı bu sefer varillere zam gelmiş, bizim ahmet abi varil imalatçısı o zam yapmış o da içine doldurdukları benzine etki etmiş diyorlar :verymad: ahhhh ahmet abi ahhhh... İyi olmuş yahuuuu, ben daha yeni fullemiştim geri götürsem alırmı ki altın gibi depoya koy bir hafta sonra bozdur Kâr et, işte arabanın varolma sebebini buldum...

benzine bu gece 11 kuruş zam geliyor.. yol üstünde ihtiyacı olan arkadaş varsa gidersin benzini alsın..

Geri