hakanyandım
Üye
hero26' Alıntı:Hocam afedersiniz ama böyle bir kitabı yazmak daha da önemlisi bu dvddeki materyalleri hazırlamak ne kadar zaman aldı. Tekrar teşekkürler
Hocam aslında bu uzun bir süreç. Ben 7 yıl önce halk eğitim merkezine geldiğimde bu alanda bir eksiklik gördüm ve yazmaya başladım. Halk eğitim merkezlerinde çok bir sistem olmayışı beraberinde kaynak kitap sorununu da beraberinde getiriyor. Vermiş olduğum kurslardaki kursiyer profili bana çok şey öğretti. Piyasadaki kitapların dili genelde çok karışık çünkü bu işin eğitimini veren kişiler değil de daha çok teknik personel tarafından kitaplar yazılıyor. Bu anlamda kitap yazan kişinin mutlaka bu işi yapan birisi olması bence çok önemli.
Aslında yapılacak bir iş değil. Ama benimki bir yazma ve üretme sevdası aslında... Süre derseniz kitap aylarınızı alıyor. DVD de aynı şekilde çok emek isteyen bir süreç. Çizgi Tagem eğitimlerinde görev aldığım için biraz yazma ve eğitim materyali oluşturma tecrübesi benim için süreci biraz daha kolaylaştırdı.