Bilgisayar belleği görüyor, içindekileri göstermiyor. Acil!!

Kodla Büyü

mutluaya

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar az önce bir öğretmen arkadaşım belleğini getirdi çocuklara bir sunum yapacakmış belleği bilgisayar açmıyor dedi. bende aldım belleği kendi bilgisayarıma taktım bir tarattım daha sonra açtım ve normal açılıyor bir sıkıntı yok. daha sonra gittik onun bilgisayarına taktık ve bellek bilgisayarım penceresinde yada otomatik aç ile görünüyor. ama tıkladığımız zaman içi boş görünüyor. aynı bilgisayarda security essential ile tarattım bellek dosyalarını teker teker tarıyor sorun yok. ama tıklıyorum yine içini boş klasör olarak gösteriyor. sıkıntı ne olabilir. acil yardım. şimdiden teşekkürler dostlar

Hocam virüs gizli klasör oluşturmuştur komut istemi(CMD) de flash ın harfine gelip attrib -h -s /d /s *.* komutunu uygulamayı deneyin

Hocam klasör seneçeklerinden gizli dosyaları göster işaretleyin ve korunan dosyaları göster diye seçenek olması lazım. Onu da işaretleyin.

teşekkürler dostlar hoca şimdi derste çıksın hemen deneyeceğim zaten bakış açılarınız hemen bir sinyal çaktı bana

Bu problemle bir kaç defa karşılaştım.
Attribute Changer programınu kurup klasöre sağ tıkladıktan sonra öznitelikleri değiştir seçeneğinden "gizli"nin tikini kaldırarak görünür hale getirebilirsiniz.

Attribute Changer onarıcı etkili bir program. :+1:

Acil durumlarda ;
Araçlar -- Klasör Seçenekleri -- Görünüm -- Korunan İşletim Sistemi Dosyaları Gizle seçeneği pasif edilir.

BBNET
Geri