Ben geçen yıl almıştım. Komutlardan falan çok çıkmıştı. Kurs kaynaklarındaki Modülü indirip, sınavda kullanırsanız sınavı rahat geçersiniz.Ne tür sorular çıkıyor hocam. Soru tipi veya örnek soru olarak
Ben geçen yıl almıştım. Komutlardan falan çok çıkmıştı. Kurs kaynaklarındaki Modülü indirip, sınavda kullanırsanız sınavı rahat geçersiniz.Ne tür sorular çıkıyor hocam. Soru tipi veya örnek soru olarak
Teşekkür ederim HocamBen geçen yıl almıştım. Komutlardan falan çok çıkmıştı. Kurs kaynaklarındaki Modülü indirip, sınavda kullanırsanız sınavı rahat geçersiniz.
Hocam bu CAM kursu daha çok makine, metal gibi tasarım ve parca üretimi olan bölümlere yönelik. O yüzden o branşlara ve teknik okullara açılıyor kurs.Bir tane açılmış Fusion 360 CAM şeklinde fakat teknik lise öğretmenleri için, benim başvurumu onaylamıyor
Bu kurs meslek liselerinde çalışanlar için olabilir. Eğer sertifika benim için önemli değil ben fusion 360 öğreneyim diyorsanız.Bir tane açılmış Fusion 360 CAM şeklinde fakat teknik lise öğretmenleri için, benim başvurumu onaylamıyor
enel olarak komutlar ve komutların kısayolları,sınav anında program açık olursa faydalı oluyor.Ne tür sorular çıkıyor hocam. Soru tipi veya örnek soru olarak
Teşekkür ederimenel olarak komutlar ve komutların kısayolları,sınav anında program açık olursa faydalı oluyor.
Autodesk 3 senelik öğrenci lisansı veriyor.
eğitimi tamamlama yüzdem %100
sınava girmeyi unuttum
yapılabilecek birşey var mı bu konuda
Eğitimde doküman var onu indirin yetiyor , zor değil genelde kısayol ve menü adı sormuşlar
Teşekkürler hocamGoogle'ı web sayfalarını sürekli türkçeye çevirmeye ayarlayın
Tekrar açılacak mı hocalarım ona göre takip edelim
https://t.me/joinchat/P9KwVhZYMHGQnGzlgqf4FAmerhaba arkadaslar telegram var mı fusion için