MEMEK Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,436 7 Ekim 2009 #62 mirayabravci' Alıntı: ölmüş bu link :roll: Genişletmek için tıkla ... Evet link ölmüş tkerar yükleyebilir misiniz hcoam?
mirayabravci' Alıntı: ölmüş bu link :roll: Genişletmek için tıkla ... Evet link ölmüş tkerar yükleyebilir misiniz hcoam?
P prentice Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 640 30 Mart 2010 #66 sunu kimsede yok mu acaba birçok arkadaş istemiş ama paylaşan olmamış ?
MEMEK Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,436 30 Mart 2010 #67 marinzzz' Alıntı: Bende istiyorum. Rica ediyoruz. Genişletmek için tıkla ... :+1: :+1:
KILIÇARSLAN Aktif Üye Mesajlar 121 26 Nisan 2010 #68 bu sunu geçen sene çok işime yaradı. fakat arşivimden uçtu gitti. şimdi emin umut hocam, buralarda isen tekrar paylaşsan şu donanım sunusunu
bu sunu geçen sene çok işime yaradı. fakat arşivimden uçtu gitti. şimdi emin umut hocam, buralarda isen tekrar paylaşsan şu donanım sunusunu
S sakar_huseyin Aktif Üye Mesajlar 148 26 Nisan 2010 #69 hocam link uçmuş, bir çok bbNet üyesi arkadaş edinememiş tekrar yüklenirse güzel bir paylaşım
Niyazi SARAL Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 754 27 Nisan 2010 #71 Hatırlatmak için yazıyorum. Bilgisayar çevre bilimleri, internet ve işletim sistemlerini içeren A+ Bilgisayar Teknik Eleman Eğitim Paketimizin tüm sunum dosyaları şifresiz bir formatta internetten download edilebilir. http://www.cizgi-tagem.org/e-kutuphane/topic.aspx?id=1224
Hatırlatmak için yazıyorum. Bilgisayar çevre bilimleri, internet ve işletim sistemlerini içeren A+ Bilgisayar Teknik Eleman Eğitim Paketimizin tüm sunum dosyaları şifresiz bir formatta internetten download edilebilir. http://www.cizgi-tagem.org/e-kutuphane/topic.aspx?id=1224
manhem Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 962 27 Nisan 2010 #72 burdaki sununun orjinalidir silinmeden önce indirmiştim adminler ilk mesaja taşırlarsa daha yararlı olacaktır. Ekli dosyalar donan__305_m.rar donan__305_m.rar 5.9 MB · Görüntüleme: 606
burdaki sununun orjinalidir silinmeden önce indirmiştim adminler ilk mesaja taşırlarsa daha yararlı olacaktır.