by_rebel' Alıntı:yönetmelikte zorunlu-seçmeli diye ayrım yok, her ders için performans ödevi verilmek zorunludur, proje ise isteyen öğrenci varsa yine zorunludur. ben vermiyorum demek yönetmeliğe aykırı, başınıza iş almayın, bir müfettiş sormaz, bir başkası sorabilir.
valla hocam derste ne yaptığınıza, müdür, müfettiş, hatta veli bile karışır bu bir, ikincisi bugüne kadar teftiş görmemeniz bundan sonra görmeyeceğiniz anlamına gelmez, üçüncüsü de performans ve proje ödevlerinin konuları, hangi öğrenciye hangi konu verdiğinizi gösteren belgeler ve ölçme-değerlendirme ölçüt ve sonuçlarını isterlerse sıkıntı yaşayabilirsiniz. Hatta kıl bir müfettişe denk gelirseniz soruşturma geçirip ceza almanız bile çok basit. Tabii tüm bu söylediklerim resmi prosedür, yapan da yapmayan da kendi bilecek.ozlem22' Alıntı:by_rebel' Alıntı:yönetmelikte zorunlu-seçmeli diye ayrım yok, her ders için performans ödevi verilmek zorunludur, proje ise isteyen öğrenci varsa yine zorunludur. ben vermiyorum demek yönetmeliğe aykırı, başınıza iş almayın, bir müfettiş sormaz, bir başkası sorabilir.
ya kim ne karışır derste ne yaptırdığıma? biri sorarsa derste yaptırıyorum derim, not vermeyeceğim bi ödevin derecelendirme ölçeğini çıkaracak halim yok, zümrede ben öyle karar aldım, derste yaptırıcam diye..zaten bizim dersimizin teftiş edildiği bile yok..
valla benim böyle şeylerden hiç mi hiç korkum yok, önce dersimizi adam yerine koysunlar ondan sonra evrak istesinler..by_rebel' Alıntı:valla hocam derste ne yaptığınıza, müdür, müfettiş, hatta veli bile karışır bu bir, ikincisi bugüne kadar teftiş görmemeniz bundan sonra görmeyeceğiniz anlamına gelmez, üçüncüsü de performans ve proje ödevlerinin konuları, hangi öğrenciye hangi konu verdiğinizi gösteren belgeler ve ölçme-değerlendirme ölçüt ve sonuçlarını isterlerse sıkıntı yaşayabilirsiniz. Hatta kıl bir müfettişe denk gelirseniz soruşturma geçirip ceza almanız bile çok basit. Tabii tüm bu söylediklerim resmi prosedür, yapan da yapmayan da kendi bilecek.ozlem22' Alıntı:by_rebel' Alıntı:yönetmelikte zorunlu-seçmeli diye ayrım yok, her ders için performans ödevi verilmek zorunludur, proje ise isteyen öğrenci varsa yine zorunludur. ben vermiyorum demek yönetmeliğe aykırı, başınıza iş almayın, bir müfettiş sormaz, bir başkası sorabilir.
ya kim ne karışır derste ne yaptırdığıma? biri sorarsa derste yaptırıyorum derim, not vermeyeceğim bi ödevin derecelendirme ölçeğini çıkaracak halim yok, zümrede ben öyle karar aldım, derste yaptırıcam diye..zaten bizim dersimizin teftiş edildiği bile yok..
omd' Alıntı:Henüz teftiş edilmediğin belli hocam bakSen yol yakınken dediğimizi yap yoksa yarın öbür gün ters birine denk gelirsin savunma dilekçesi örneği diye aratırsın forumlarda. Sonrada omd dediydi deme diyim ben sana
![]()