Bilgisayar Performans Ödevi

Kodla Büyü

osghe23

Aktif Üye
Öğrencilere bizim performans ödevleri vermemiz gerekiyor mu? İdareci vermemiz gerektiğini söyledi ama tam emin değildi, bilgisi olan paylaşabilir mi?

verdiğimiz performansın notla değerlendirmesi olmayacak..ben vermiyorum, zaten performans sınıfta yapılan bir etkinliktir, ee zaten derste etkinlik yaptırıyoruz..o yüzden bence gerek yok

E-okul'a zorunlu olarak girmemiz gereken bir performans notu var mı? Ya da proje?
Performans rubriklerinden versek olmuyor mu yani, bizim idareci mi yanlış biliyor acaba?

yönetmelikte zorunlu-seçmeli diye ayrım yok, her ders için performans ödevi verilmek zorunludur, proje ise isteyen öğrenci varsa yine zorunludur. ben vermiyorum demek yönetmeliğe aykırı, başınıza iş almayın, bir müfettiş sormaz, bir başkası sorabilir.

by_rebel' Alıntı:
yönetmelikte zorunlu-seçmeli diye ayrım yok, her ders için performans ödevi verilmek zorunludur, proje ise isteyen öğrenci varsa yine zorunludur. ben vermiyorum demek yönetmeliğe aykırı, başınıza iş almayın, bir müfettiş sormaz, bir başkası sorabilir.

ya kim ne karışır derste ne yaptırdığıma? biri sorarsa derste yaptırıyorum derim, not vermeyeceğim bi ödevin derecelendirme ölçeğini çıkaracak halim yok, zümrede ben öyle karar aldım, derste yaptırıcam diye..zaten bizim dersimizin teftiş edildiği bile yok..

ozlem22' Alıntı:
by_rebel' Alıntı:

ya kim ne karışır derste ne yaptırdığıma? biri sorarsa derste yaptırıyorum derim, not vermeyeceğim bi ödevin derecelendirme ölçeğini çıkaracak halim yok, zümrede ben öyle karar aldım, derste yaptırıcam diye..zaten bizim dersimizin teftiş edildiği bile yok..
valla hocam derste ne yaptığınıza, müdür, müfettiş, hatta veli bile karışır bu bir, ikincisi bugüne kadar teftiş görmemeniz bundan sonra görmeyeceğiniz anlamına gelmez, üçüncüsü de performans ve proje ödevlerinin konuları, hangi öğrenciye hangi konu verdiğinizi gösteren belgeler ve ölçme-değerlendirme ölçüt ve sonuçlarını isterlerse sıkıntı yaşayabilirsiniz. Hatta kıl bir müfettişe denk gelirseniz soruşturma geçirip ceza almanız bile çok basit. Tabii tüm bu söylediklerim resmi prosedür, yapan da yapmayan da kendi bilecek.

by_rebel' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:
by_rebel' Alıntı:

valla hocam derste ne yaptığınıza, müdür, müfettiş, hatta veli bile karışır bu bir, ikincisi bugüne kadar teftiş görmemeniz bundan sonra görmeyeceğiniz anlamına gelmez, üçüncüsü de performans ve proje ödevlerinin konuları, hangi öğrenciye hangi konu verdiğinizi gösteren belgeler ve ölçme-değerlendirme ölçüt ve sonuçlarını isterlerse sıkıntı yaşayabilirsiniz. Hatta kıl bir müfettişe denk gelirseniz soruşturma geçirip ceza almanız bile çok basit. Tabii tüm bu söylediklerim resmi prosedür, yapan da yapmayan da kendi bilecek.
valla benim böyle şeylerden hiç mi hiç korkum yok, önce dersimizi adam yerine koysunlar ondan sonra evrak istesinler..

Henüz teftiş edilmediğin belli hocam bak :D Sen yol yakınken dediğimizi yap yoksa yarın öbür gün ters birine denk gelirsin savunma dilekçesi örneği diye aratırsın forumlarda. Sonrada omd dediydi deme diyim ben sana :)

omd' Alıntı:
Henüz teftiş edilmediğin belli hocam bak :D Sen yol yakınken dediğimizi yap yoksa yarın öbür gün ters birine denk gelirsin savunma dilekçesi örneği diye aratırsın forumlarda. Sonrada omd dediydi deme diyim ben sana :)

Valla müfettişler 2 gündür (perşembe,cuma) bizdeydi. Bugüne kadar dostlar alışverişte görsün bir uğrayıp gidiyorlardı ama bu sefer gelme zahmetinde bile bulunmadılar. Okulda Teftiş ya da rehberlik görmeyen tek öğretmen bendim. Yani alayacağınız müfettişlerde artık bizi sallamıyor. Ayrıca seçmeli 1 saatlik bir dersin etkinliklerini, uygulamalarını ders içerisinde yetiştirmekte zorlanırken performans görevinin verilmesi ve öğrenciden de o görevi yapmasını beklemek hayal, çünkü yapacağı çalışmanın karşılığı olmayacak. Zaten çocuklar derste uygulamaları yapmaktan kaçınıyor, değerlendirme olmadığından.

BBNET
Geri