Şükür bitti. Derste ara testlere gerek yok direk finali çözebilirsiniz demişlerdi ama sistem buna izin vermedi. 2. Gurup testleri ile uğraştım. Bilginiz olsun. Tüm testleri bitirmeniz gerekiyor final sınavı için.
Hepsine tik attı bakalım.Son sınavı da yapınca bitmiştir inşallah
Sıkıntılı bir durumu yok hocam. Kurs çıktı ise mebbiste izin işlerini halledin mail gilecek. Maile göre üyeliği halledin daha evvel olmamış iseniz zamanı gelince sistemden girip derse katılıyorsunuz.kursu bende 1 ınden ıtıbaren alacagım ama yazıları okuyunca korktum bu kadarmı sıkıntılı bır egıtım
+ modül sınavları final sınavları biliyor mu diye ölçmeye yönelik değil. Acaba tuzağa çeker miyim anlayışına sahip... Dikkatli olmazsanız çok basit soruları bile yanlış yapabiliyorsunuz.Sıkıntılı bir durumu yok hocam. Kurs çıktı ise mebbiste izin işlerini halledin mail gilecek. Maile göre üyeliği halledin daha evvel olmamış iseniz zamanı gelince sistemden girip derse katılıyorsunuz.
Programlama anlatılıyor zaten. Tek sorun modul, modül sınavları, final sınavı ingilizce.
Sınavların soruları ingilizceyse nasıl anlayacağız demeyin %95'i " kod parçasının çıktısı ne olur?" şeklinde.
Final sınavı modüllere göre daha basitti hatta.
Başarılar.
char v = 'b';
char b = 'v';
if(v>b)
{
cout << b <<endl;
}
else
{
cout << v <<endl;
}
Dediğiniz gibi. Aynı soruyu 4 kez gördüm 2. Bölümde. Birinde değişkeni, birinde pointer kısmını, birinde adresi yazdırmış. Birinde fonksiyonun türünü değiştirmiş vs.+ modül sınavları final sınavları biliyor mu diye ölçmeye yönelik değil. Acaba tuzağa çeker miyim anlayışına sahip... Dikkatli olmazsanız çok basit soruları bile yanlış yapabiliyorsunuz.
örnek olması açısından bir kod parçası;
Kod:char v = 'b'; char b = 'v'; if(v>b) { cout << b <<endl; } else { cout << v <<endl; }
üstte indir butonu da olması lazım.Tecrübeli arkadaşları bana bir yardımcı olabilir misiniz? CCNA-1 asenkron eğitimleri tamamlayamıyorum. Video oynatılamıyor. Sebebi ne olabilir ?
Asenkron, senkron eğitimler zorunlu değil hocam. Sadece modül sonu sınavları ve final sınavı zorunlu.Tecrübeli arkadaşları bana bir yardımcı olabilir misiniz? CCNA-1 asenkron eğitimleri tamamlayamıyorum. Video oynatılamıyor. Sebebi ne olabilir ?