catlakprofesor Üye Mesajlar 2 26 Ekim 2009 #1 arkadaşlar son günlerde bilgisayar oynarken bilgisayar birden kapanıyor ve sonra 1 saate yakın açılmıyor ben önce ısınınca olur diye bir şey yapmadım ama sonradan daha fazla oldu acaba ne olabilir :?: :?:
arkadaşlar son günlerde bilgisayar oynarken bilgisayar birden kapanıyor ve sonra 1 saate yakın açılmıyor ben önce ısınınca olur diye bir şey yapmadım ama sonradan daha fazla oldu acaba ne olabilir :?: :?:
karabelas60 Site Gezgini Mesajlar 46 26 Ekim 2009 #2 hocam işlemci ısınızsa yapar yada işlemcinin kapağında bir macun vardır o erirse ondan da yapabilir: ona bir bakın 2. vürüsten de olabilir
hocam işlemci ısınızsa yapar yada işlemcinin kapağında bir macun vardır o erirse ondan da yapabilir: ona bir bakın 2. vürüsten de olabilir
Çapanoğlu66 Aktif Üye Mesajlar 218 26 Ekim 2009 #3 tahminin doğru işlemci ısınınca yapar onu. işlemci üzerindeki soğtucunun arasını temzilersen sorun çözülecektir.
tahminin doğru işlemci ısınınca yapar onu. işlemci üzerindeki soğtucunun arasını temzilersen sorun çözülecektir.