Bilişim Öğretmeni Ne İş Yapar..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan selim42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

selim42

Site Gezgini
Bi ara Öğretmen ne iş yapar diye bi 100 maddelik bişeyler vardı ?
Bilişim öğretmeni ne iş yapar diye burda bişeyler topalasak ya bi araya getirsek...

1.Okulun Sitesi
2.E-okula not girme..
3.Okulun Zili bozulursa..
4. Okulun TElelefonu bozulursa..
....................
...................
gibi toplasak

AİO kaydı yapar
Adey- Ridef gibi MEB in yeni çıkarttığı yeni uygulamaları araştırıp öğrenir ve herkese öğretmeye mecburdur.
TEfbis Mebbis Gibi Sonu İS le biten her şeyden sorumludur.
Projeksiyon açılmadığında gidip kumandada on off tuşuna basma görevi de vardır.
Bu klavye neden f diyenlere f klavyenin zorunlu olmasının sebeplerini anlatma gibi milli bir görevi vardır....
...
...

Okulda elektrikle çalışan bütün araçlardan sorumludur bilgisayar öğretmeni,

Mikrofon çalışmadığında pilini değiştirmekle
Okulda bir anlık internet olmadığında ve internet hızının yavaşlama nedenini herkese açıklamakla yükümlüdür bilgisayar öğretmeni
Kimsenin giremediği masa altlarına girmekle görevlidir bilgisayar öğretmeni

Fotokopi makinesine sıkışan kağıdı çıkarmakta uzmandır
Her yıl diğer öğretmenlerin internetten indirdiği yıllık planlarda okul adının nasıl değiştirileceğini anlatır (Bul-değiştir)
RJ45 tipi kabloyu bir organı gibi kullanma yeteneğine sahiptir
Fotograf çekmenin ona keyif verdiği düşünülür.
Okul meclisleri için vazgeçilmez danışman öğretmendir

1-Mikrofon çalışmadığında pilini değiştirmekle
2-Okulda bir anlık internet olmadığında ve internet hızının yavaşlama nedenini herkese açıklamakla yükümlüdür bilgisayar öğretmeni
3-Kimsenin giremediği masa altlarına girmekle görevlidir bilgisayar öğretmeni
4-Trafik seminerine bile gönderilir... :S
5-Amele, maraba
6-AİO kaydı yapar
7-Adey- Ridef gibi MEB in yeni çıkarttığı yeni uygulamaları araştırıp öğrenir ve herkese öğretmeye mecburdur.
8-TEfbis Mebbis Gibi Sonu İS le biten her şeyden sorumludur.
9-Projeksiyon açılmadığında gidip kumandada on off tuşuna basma görevi de vardır.
10-Bu klavye neden f diyenlere f klavyenin zorunlu olmasının sebeplerini anlatma gibi milli bir görevi vardır....
11-Okulun Sitesi
12-E-okula not girme..
13-Okulun Zili bozulursa..
14- Okulun TElelefonu bozulursa..

11-Okulda elektrikle çalışan bütün araçlardan sorumludur bilgisayar öğretmeni,

daha değişik şeyler çıkacaktır şu an aklıma gelmedi ama limon gibiyiz ya çaya çorbaya...

Zizu_' Alıntı:
Evet en çok sinirlendiğim nokta bu bide başında bekliyorlar böyle sanki sen onun amelesisin o da ustabaşı ellere de bi cigara alsalar tam olacak.

en son bi rehber öğretmen geldi
müdür paşa bilgisayarında sorun varmış dedi
gittim kuruyorum bilgisayarını hatun geçti yana kitap okuyo kendimi teknik servis sandım..
müdür yardımcısını telefon açtım sizin okulda marabaya çay yokmu diye sordum.. geldi de çay söyledi ?

Bilişim Öğeretmeni Zorla formatör edilir ve öğretmenlikten başka şunlara reva görülür
Sınıfını temizler gerektiğinde
dyned cd üretim merkezi olur
dyned çalışmalarına rehberlik eder
mikronların . klavyelerin farelerin parçalanmaması için koruma görevlisi olur
1000 e yakın insanın resmini çeker ( resim çekerken insanları güldürmeyi başarması da şart) e okula yükler
absürt bilgisayar sorunlarını çözer ( sorun demek te yanlış çıkan kabloyu takar, kısılan sesi açar vs...)
sürekli teknolojik ürün sipariş eder bir çoğunu da cebinden öder
müdürün teknik uzmanı olmak zorundadır (yapamayacağı teknik iş olmayacak )
bt sınıfında bt sınıfına sahip çıkmayan öğretmenlerin öğrencilerine bakıcılık yapar
format ata ata hayata format atmayı öğrenme çabalarına girer
bayramlarda törenlerde iyi bir dj dir.
müzik kulağı iyidir herkese ( şiir tiyatro vs..) acayip fon müzikleri ayarlar
okulunun ve civar kurumların web sitelerini yapar günceller ve depreme dayanıklı hale getirir :)
Resmi kurumların da teknik destek elemanıdır.
...
...
...
bir de "ooo keyif siz de hocam 9 saat dersiniz var nöbetiniz de yokkk" .. bu tarz sözleri mutlulukla dinleyecek :verymad:
daha yazacaktım ama uykum geldi..... :sleep:

Zizu_' Alıntı:
Mikrofon çalışmadığında pilini değiştirmekle
Okulda bir anlık internet olmadığında ve internet hızının yavaşlama nedenini herkese açıklamakla yükümlüdür bilgisayar öğretmeni

Bunlar tamam da hocam diğerleri abartı... Aslında müdür ve müdür yardımcısı ister belki diğer işleri ama "yok daha da neler dersin, yapamam dersin" geçersin.. Elini verirsen kolunu kaptırırsın hocam.. Onun için çok bilmek ve yapmak iyi değildir..

Görevin başkalarına bilişim teknolojilerini öğretmek, öyle değilse de bence öyle davranmalıyız... Onlar yönetmelikteki açıkları kullanıyorsa, bizde kullanmalıyız...

Ya millet çok teknoloji özürlü...
Ya biz çok zekiyizz..
Başka bir deyişle ;
Ya millet çok zeki her işi iteliyo , Ya biz çok aptalız......

dersine girmediğim ve e okul fotoğrafını çektiğim öğrenciler bana fotoğrafçı abla diyor, güleyim mi bilmiyorum :)

hocam bana dün öğretmenin biri çağırıyor internet yok dedi nöbetçi öğrenci. noldu biliyormusunuz? fiş prize takılı değil. 2 öğretmen var odada. fişi taktım tamam hocam birazdan açılır dedim.
FİŞİ PRİZE TAKMAK :verymad:

varya Allahıma eğer maddi imkanım iyi olsa bi dk. şu işte durmam. beni hizmetçileri yaptılar ya Allah ıslah etsin onları
REHBERLİK ETMİYORUZ HİZMETÇİLERİ GİBİYİZ

Geri