Bilişim Öğretmenlerinin Durumu... ?

Kodla Büyü

mustafagul

Site Gezgini
Merhaba Arkadaşlar;
Şuan bilişim öğretmenleri ile ilgili bir düzenleme var mı? bu konuda bir bilgisi olan var mı acaba?

VAR. hatta o kadar geniş kapsamlı bir çalışma var ki yıllardır arkadaşlar üzerinde çalışıyor. bir o kadar da titizlikle üzerinde duruluyor.

senelerdir var hocam. eli kulağında bugün yarın düzenleyecekler bizi,

inşallah, maşallah!

Çok Komik... Ben soru soruyorum sizler dalgaya alıyorsunuz, bir bilginiz yoksa yazmazsınız olur biter...

var bir düzenleme normda olduğumuz için okul seçin dediler ama seçmedik

mustafagul' Alıntı:
Çok Komik... Ben soru soruyorum sizler dalgaya alıyorsunuz, bir bilginiz yoksa yazmazsınız olur biter...
:mrgreen: Durumumuz dalga geçilecek kadar kötü, yazacak ne var ki ne yazmamızı istiyorsun. :mrgreen:

sizle dalga geçmiyoruz hocam kendimizle kendi branşımızla dalga geçiyoruz artık hepimizin sinirleri bozuldu çünkü

mustafagul' Alıntı:

Asıl komik olan eğer B.T. öğretmeni olup bu forumdan ve içeriğinden haberin olmaması durumudur. Artık sağır sultan duydu bizim branştaki saçmalığı. :?

Ama olur öyle arada. Sıkıntı yok :+1:

Madem arkadaş bozulmuş net bilgi vereyim :wink:

Malkoçoğlu durumla ilgileniyor, fazla değil 700 yıl sonra çözülecek problem. Hepinizin sıkıntıları ortadan kalkacak. Pargalının yalancısıyım. :roll:

arkadaşa kızmayın. muhtemelen forumu takip etmeyen binlerce BT öğretmeninden sadece biri kendisi. Kendi yağında kavrulan bi arkadaş. Aklına birden forum gelmiş girmiş sormuş. Dalga geçmeyin. Onun gibi 7000 BT öğretmeni bulabilirim.

Bu çalışmanın devam ettiği yıllar boyunca İran atom bombası yaptı, Çin dünyanın yeni süper gücü olmaya yaklaştı, Amerika Avrupa yeni gezegenler keşfetti, DNA nın yapısı çözüldü gen haritası çıkarıldı ama MEB bir taslağı hazırlayamadı. Bilmiyorum artık bir çalışma olduğuna inanan varmı gerçekçi olmak gerekirse çalışma falan yok bence bunlar oyalama taktiği.

ya aslında kulaktan duymalara pek itimat etmem ve bu konuyu açmayacaktım madem konu açılmış yazayım dedim
sabah okula geldim müdür beni görür görmez hocam büyük ihtimalle sene sizi milli eğitime çekecekler ve orada okullara proje hazırlayacakmışsınız dedi tüm formatörler böyle olacak ders olmadığı için dedi
müdüre de toplantıda söylemişler
içime kurt düştü tabi çok üzüldüm ben memur olmak istesem liseden sonrada olurdum diye düsündüm velevki doğru olsa bizi merkeze cekseler mahkemeye versek bizim atamamız öğretmen kadrosu kabul etmiyoruz desek olur mu acaba

uysalhalil33' Alıntı:
ya aslında kulaktan duymalara pek itimat etmem ve bu konuyu açmayacaktım madem konu açılmış yazayım dedim
sabah okula geldim müdür beni görür görmez hocam büyük ihtimalle sene sizi milli eğitime çekecekler ve orada okullara proje hazırlayacakmışsınız dedi tüm formatörler böyle olacak ders olmadığı için dedi
müdüre de toplantıda söylemişler
içime kurt düştü tabi çok üzüldüm ben memur olmak istesem liseden sonrada olurdum diye düsündüm velevki doğru olsa bizi merkeze cekseler mahkemeye versek bizim atamamız öğretmen kadrosu kabul etmiyoruz desek olur mu acaba

evet hocam bize bi tane oda vercekler 80 öğretmen bi odada proje geliştieceğiz. Yani kusura bakmayın da...neyse.

Geri