emurataltun
Site Gezgini
Evet var, derimiz seçilmediği içib artık yönetici olarak da atanamıyoruz
:+1:m_esen' Alıntı:var ekdersli hizmetli kadrosu verceklermiş
Cemal TANER' Alıntı:Fatih Projesi SSS http://fatihprojesi.meb.gov.tr/tr/iceri ... .php?id=11
Kurulan Ağ Altyapısının Hizmet Sürekliliği Nasıl Sağlanacak ?
Kurulumu yapan yüklenici firma ile imzalanacak SLA ( Service Level Agreement /Hizmet Seviye Antlaşması ) sözleşmesi ile hizmet seviye düzeyi MEB tarafından belirtilen standarda hizmet sürekliliği yüklenici firma tarafından sağlanacaktır.
SLA Kapsamında bulunabilecek hizmetlerden bazıları;
a) Kurulan tüm sitemler 5 yıl garanti kapsamında olacaktır.
b) Kurum internet bağlantısının 7/24 %99,97 ayakta kalması,
c) Okul sistem odasında bulunan ağ cihazlarının 6 ayda 1 düzenli bakım ve arızalı donanımların SLA sözleşmesinde belirtilen gün içerisinde onarımı veya değiştirilmesi,
d) Dersliklerde ve idari hizmet birimlerinde bulunan data prizlerinde oluşacak problemlerin SLA sözleşmesinde belirtilen gün içerisinde onarımı veya değiştirilmesi,
e) Merkezde ve belirli bölgelerde oluşturulacak veri merkezlerindeki ağ cihazlarının 3 ayda 1 periyodik bakımı ve arızalı donanımların SLA sözleşmesinde belirtilen gün içerisinde onarımı veya değiştirilmesi,
:+1:inanakyol' Alıntı:Bu çalışmanın devam ettiği yıllar boyunca İran atom bombası yaptı, Çin dünyanın yeni süper gücü olmaya yaklaştı, Amerika Avrupa yeni gezegenler keşfetti, DNA nın yapısı çözüldü gen haritası çıkarıldı ama MEB bir taslağı hazırlayamadı. Bilmiyorum artık bir çalışma olduğuna inanan varmı gerçekçi olmak gerekirse çalışma falan yok bence bunlar oyalama taktiği.
O zaman bu işin sonu branş değişikliğidirmuzy2007' Alıntı:Dün müfettiş geldi, bizim durumu sordum. "Bakanlık sizi gözden çıkardı, ne yapacaklarını da bilmiyorlar" dedi.
converter46' Alıntı:en itibarsız mesleğin en itibarsız branşı.. soruyorum size türkiyede avrupadaki gibi kriz olsa ve devlet bazı memurları işten çıkarmak zorunda kalsa sizce kimleri çıkarır?
Hocam MEB de çoğu bürokrat ve çalışan haberdar durumumuzdan ama sallayan yok. Bakanlıkta herkes yarın ne olcak endişesindelevuca' Alıntı:Bilişim Öğretmenlerinin SON DURUMU;
Okul Müdürleri BİLMİYOR...
İl Milli Eğitim Müdürü BİLMİYOR....
Müfettişler BİLMİYOR (Daha dersimizin seçmeli olduğunu benden duyanlar var)...
Milli Eğitim Bakanlığı BİLMİYOR...
Öyle geçende müdür bana bunu dedi, Müfettiş şöyle olacak dedi YALAN ARKADAŞLAR YALAN...
Askere gittiğinizde ilk duyduğunuz ASKERLİK Düşecektir...(Askerlik biter ama bir türlü düşmez)
Bilişim Öğretmeni olunca sürekli,
formatör olacaksınız, kadorulu olacaksınız, 9-3 çalışacaksınız, bir sıfatınız, bir görev tanımını olcak derler. (benim emekliliğime 29 yıl var bizden sonrakilere işallah...HEPSİ OLACAK ?)