Hocam artık inan ki kimseyle uğraşacak gücüm yok, aklıma ücretsiz izin almak geldi sonra dedim ki idare edebildiğim yere kadar gideyim bakalım, muhtemelen nasıl olsa her dediğimizi yapıyor sesini çıkarmaz her şeye he der imajı vermişim, bunu da norm fazlası olmamak için yapıyor diye düşünülmüş. Ve yeni gelen idarecimizin daha önce bilişim öğretmenleriyle sıkıntı yaşamış olduğunu bu nedenle de önyargılı olduğunu düşünüyorum.Daha ilk geldiğinde herkesle günlük güneşlikken bana döndü Hocam bundan sonra sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı güncel tutacağız dedi, ben de zaten öyle yani geçen seneki gibi devam edeceğiz o zaman dedim, ben size güncel değil demedim üzerinize alınmayın vs. gibi konuştu. Bilemiyorum böyle olabileceğini düşündüm ben.Hocam öğretmenler arasi eşitliği bozmak ciddi bir suçtur eğer sadece senin ders programın böyleyse şikayet edebilirsin. Mesela merkez okullarda karar alınır 18 saate kadar 2 gün 24 saate kadar 1 gün boş gün vereceğiz aşarsa mecbur 5 gün gibi ve bütün öğretmenlere aynisi yapılır. Bunu örnek olsun diye dedim kimisi sadece 1 gün verir. Eğer sadece sana özel bi uygulamaysa ve ek ders yoksa hakkını arayabilirsin
Ek ders istemiyorum zaten Hocam derslerim çok bölük, güç bela boş gün aldım Allahtan, (isteyen herkese zaten verildi bana ise okulda ihtiyaç oluyormuş Btr almadığım halde boş derslerini aralara koyalım okulda bulunsun diyormuş müdür). Velhasılı belli bir yılımı doldurdum zaten en kötü ihtimalle baktım ki canım çok sıkılıyor hayat kalitemi etkiliyor bir süre evde dinlenirim diye düşününce rahatladım biraz.