satrancsever
Site Gezgini
Bana da bir veliden talep geldi. Robotik kodlama dersi vereceğim çocuğuna. Ücreti bilemedim, şu sıralar diğer branşlar bile ne civarlarda geziyor bilmiyorum. Fikir verebilir misiniz bana?
75 TL + yol payı uygun mudur? Yol payı diyorum çünkü 75 TL ücret ödeyip 20 TLsini yola vermek var. Günde ya da haftada en az 2 saat.Bana da bir veliden talep geldi. Robotik kodlama dersi vereceğim çocuğuna. Ücreti bilemedim, şu sıralar diğer branşlar bile ne civarlarda geziyor bilmiyorum. Fikir verebilir misiniz bana?
Komik 200 TL'den aşağısı hammallık75 TL + yol payı uygun mudur? Yol payı diyorum çünkü 75 TL ücret ödeyip 20 TLsini yola vermek var. Günde ya da haftada en az 2 saat.
200 TL veren olur mu? 1 saatlik ücretten bahsediyoruz. 1 saatlik ek dersin vergi dilimi %15'ten 18.22 TL olduğunu göz önünde bulunduralım.Komik 200 TL'den aşağısı hammallık
İstanbul erkek lisesindeki Alman öğretmenler o kadar istiyor yahuKomik 200 TL'den aşağısı hammallık
Emin misiniz . Üniversite öğrencileri 100 tl istiyor . Istanbuldan bahsediyorum tabiİstanbul erkek lisesindeki Alman öğretmenler o kadar istiyor yahu