Bilişim Ekibi

Kodla Büyü

Zizu_

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar malum okulda birbirinden çok işler geliyor karşımıza.
Şimdi bunları saymakla bitmez.(Resim,kurulumlar,seminerlerde bilgisayarların hazır hale getirilmesi vs)
Resim öğretmenimizin de gazıyla bir ekip kurdum okulda. 6-7-8 lerden 2 şer kişi.
Bu ekipleri iş bölümlerine ayırdım. Haftanın 1 günü toplanıp yaptıklarımızı değerlendirip, onları özel olarak eğitiyorum.
Resim, etkinlikler, seminer gibi durumlarda ekibi yönlendirip rehberlik yapıyorum.Herkesin iş bölümü var.
İnanın çocuklar çok istekliler.
Bir ara düşündüm bunlar beni daha çok yoruyor iyi mi yaptım kötü mü diye. :)
Bir de bunlara kimlik kartı çıkardım renkli(Hasarı hocamın kimliklerini değiştirdim biraz,teşekkür ediyorum hocama)
Kimlik kartlarını da boyunlarına astık.
Okulda reklamlarını da yaptım. Gaza geldiler iyice. Her gün bir proje getiriyorlar bana :)
Bence sizlerde ekipler oluşturun gerçekten rahatlıyorsunuz.. Sadece bir öneri

Ekip kimlik kartları. Psd sini de ekleyeceğim. İsteyenler kullanabilir.
Kolay gelsin.
(Hep kötü durumlarımızdan konuşmaktan bıktım artık, kendimi farklı şeylere yönlendiriyorum ne yapayım)

Psd dosyası kimlik

psd pembe

Ekli dosyalar

• bekibi.jpg
    bekibi.jpg
    159.8 KB · Görüntüleme: 3,560
  • bekibi.rar
    bekibi.rar
    1.8 MB · Görüntüleme: 634
  • pembe.rar
    pembe.rar
    1.3 MB · Görüntüleme: 344
Güzel düşünce, tebrikler...

Taha dışındaki çocuklarda bilişimci tipi var. Taha'da sözelci tipi var :)

seyma' Alıntı:
Çok güzel olmuş hocam... Neler yapıyosunuz mesela?

Hocam şu anda okulun tanıtım filmini yapmak için videoları çekiyoruz ekip olarak.
Her hafta ekipler nereleri çekeceğini belirliyorlar. Nasıl çekmeleri gerektiğini filan anlattım. Bunun üzerine çalışıyorlar.

2.si büyük bir bilişim panosu hazırlamayı düşünüyoruz.

3. Okul web sayfasına nasıl resim eklerler, ziyaretçilerin yazdığı mesajları düzenliyorlar.

4.Diğer bilgisayar işleri,

Akıllarına çok şey geliyor aslında :D ama acele etmeyin onları da yaparız diye arada da geçiştiriyorum :D

s_kajmeran' Alıntı:
Güzel düşünce, tebrikler...

Taha dışındaki çocuklarda bilişimci tipi var. Taha'da sözelci tipi var :)

Onun prof foto makinesi var ondan aldım ekibe :D
Şaka bir yana yetenekleri hepsinin farklı.
Birileri foto ve videoyu çok iyi çekebiliyorlar, bilgisayar işlerinden anlayanlar var, fikir geliştirenler oluyor.

Ekibe almadım diye darılan öğrenciler de cabası :D

düşünce çok güzel ve ilgi çekici, ilköğretimde gerçekten önemli öğrenciye değer verildiğini bilmesi:)

ben de bi ara böyle bişeyler yapmaya niyetlendim ama çocukların evlerinde bilgisayar yok,okulda pc ler bu iş için yetersiz,çocuklar nerede çalışacak,ben derse giriyorum dolayısıyla BTS genellikle dolu..işin içinden çıkamadım.ama çok heveslendşm valla yaaa :roll:

hocam kız öğrenciler için olan pembenin psd sinide eklerseniz çok memnun olurum :)... emeğinize sağlık...

bu ekipten bende kurmuştum , han bilgisayar sınıflarının resimlerinin paylaşıldığı konu vardı, mutluluğun resmi :) benim de öyle bir sınıfım olur mu ki diye düşündümve çalışmaya başladım. okulu güzelleştirme ekibi ile karşılaşmıştım bir yerde bende bilişim sınıfını güzelleştirme ekibi olarak uyarladım, pek verimli olmadı henüz.. zizu hocam takip edebildiği için sonuç alıcaktır..
bir kaç çalışma ve resim eklemek isterim eğer fotoğraflayabilirsem, doğum iznime ayrılacağım bu hafta, norm fazlası atama ile geldim bu okula çocuklarda derse olan ilgi daha yoğun burda ve imkanları olduğunu görünce bu fikir aklıma geldi. tabi okulumda yeni olmam ortama uyum falan derken geç başladım, sonra ileri hamilelik dolayısıyla pek takib edemedim :) , çocuklar da pek becerikli sayılmazlar o yüzden pek verimli olmadı bizim çalışmalarımız, fikir üretme ürettiği fikri yapmakta biraz havadalar, ama çok istekli oluyorlar, kısmet olursa seneye bu çalışmayı sene başında planlamayı düşünüyorum.

bilgisayarbilişimde paylaşılan slogan ve resimler ile oluşturduğum , ekibin kuruluş ilanını paylaşayım bende :)

birde şimdiye kadar yapabildiğimiz çalışmalar ile ilgili listemi paylaştım , toplamda üç kere bir araya geldik ekip olarak, yaklaşık 20 öğrenci var.

hocam kimlikler ve fikirler çok güzel, paylaşım için teşekkürler , okul tanıtım videonuzu da tamamlanınca görmek isteriz. inşallah seneye bu paylaşımlarınızdan çok faydalanacağım ..

Son düzenleme:
Geri