Arkadaşlar malum okulda birbirinden çok işler geliyor karşımıza.
Şimdi bunları saymakla bitmez.(Resim,kurulumlar,seminerlerde bilgisayarların hazır hale getirilmesi vs)
Resim öğretmenimizin de gazıyla bir ekip kurdum okulda. 6-7-8 lerden 2 şer kişi.
Bu ekipleri iş bölümlerine ayırdım. Haftanın 1 günü toplanıp yaptıklarımızı değerlendirip, onları özel olarak eğitiyorum.
Resim, etkinlikler, seminer gibi durumlarda ekibi yönlendirip rehberlik yapıyorum.Herkesin iş bölümü var.
İnanın çocuklar çok istekliler.
Bir ara düşündüm bunlar beni daha çok yoruyor iyi mi yaptım kötü mü diye.
Bir de bunlara kimlik kartı çıkardım renkli(Hasarı hocamın kimliklerini değiştirdim biraz,teşekkür ediyorum hocama)
Kimlik kartlarını da boyunlarına astık.
Okulda reklamlarını da yaptım. Gaza geldiler iyice. Her gün bir proje getiriyorlar bana
Bence sizlerde ekipler oluşturun gerçekten rahatlıyorsunuz.. Sadece bir öneri
Ekip kimlik kartları. Psd sini de ekleyeceğim. İsteyenler kullanabilir.
Kolay gelsin.
(Hep kötü durumlarımızdan konuşmaktan bıktım artık, kendimi farklı şeylere yönlendiriyorum ne yapayım)
Psd dosyası kimlik
psd pembe
Şimdi bunları saymakla bitmez.(Resim,kurulumlar,seminerlerde bilgisayarların hazır hale getirilmesi vs)
Resim öğretmenimizin de gazıyla bir ekip kurdum okulda. 6-7-8 lerden 2 şer kişi.
Bu ekipleri iş bölümlerine ayırdım. Haftanın 1 günü toplanıp yaptıklarımızı değerlendirip, onları özel olarak eğitiyorum.
Resim, etkinlikler, seminer gibi durumlarda ekibi yönlendirip rehberlik yapıyorum.Herkesin iş bölümü var.
İnanın çocuklar çok istekliler.
Bir ara düşündüm bunlar beni daha çok yoruyor iyi mi yaptım kötü mü diye.
Bir de bunlara kimlik kartı çıkardım renkli(Hasarı hocamın kimliklerini değiştirdim biraz,teşekkür ediyorum hocama)
Kimlik kartlarını da boyunlarına astık.
Okulda reklamlarını da yaptım. Gaza geldiler iyice. Her gün bir proje getiriyorlar bana
Bence sizlerde ekipler oluşturun gerçekten rahatlıyorsunuz.. Sadece bir öneri
Ekip kimlik kartları. Psd sini de ekleyeceğim. İsteyenler kullanabilir.
Kolay gelsin.
(Hep kötü durumlarımızdan konuşmaktan bıktım artık, kendimi farklı şeylere yönlendiriyorum ne yapayım)
Psd dosyası kimlik
psd pembe