Bilişim Ekibi

Kodla Büyü
eyvallah hocam. Akılda olan ama hayata geçirilemeyen bir işi yapmışsınız vallahi bravo. :alkis:

:alkis: valla süpersiniz hocam çok güzel bir etkinlik.
Bende geçen yıl hem twining projeleri için hem de buna benzer işler için bir gurp oluşturmuştum , ama benim öğrencilerim pek hevesli olmadılar ders çalışamıyoruz buna vakit ayıracağız diye filan demeye başladılar. Bende sıkmak istemedim o yüzden çocukları. Ayrıca fotoğraf makinesi işi sıkıntı olmuştu biraz... Siz umarım bu ve buna benzer problemler yaşamazsınız. Tekrar tebrikler... :alkis:

Bu yıl daha benzer bir çalışmaya da ben başladım 10 öğrenci var. Birşeyler yaptıkça bu konu başlığından paylaşırız, tebrik ederim öğretmenim.

çok güzel bi düşünce olmuş gerçekten... Ben de öğrencilerle beraber bişeyler yapmak istiyorum.Beraber çocuklarla çizim yapıyoruz, afiş vb şeyler yapıyoruz. Bunların çıktılarını alıp panoya asmak veya yapan öğrenciye vermek istiyorum ama renkli yazıcımız yok. bulunduğumuz yer merkeze uzak olunca başka bi yerden de alamıyoruz. Siz nasıl çıktı alıyosunuz. Kendim renkli yazıcı almak istiyorum ama fiyat olarak çok pahalılar genelde. Mürekkepli alsak verim alabilir miyiz?

bende gaza getirmek için çay ödüllü sorular soruyorum excelde.öle bir gaza geldiler ki haftaya anlatacağım konuyu sölüyorum daha anlatmadan şıp yapıyorlar

Lisede ilgilerini çekmekte zorlanıyorum hakikaten, güzel bir uygulama olmuş. :alkis: Yaptıklarınızı biraz daha ayrıntılı anlatabilir misiniz hocam rica etsem.

hocam tebrikler çok güzel bir çalışma olmuş. ben kendimi yinede harekete geçirmekte zorlanıyorum.

Hocam güzel çalışmalarınız var. Tebrik ederim. Branşımızı nasıl yaşatmamız gerektiğini gösteriyorsunuz bize adeta. :+1:

Süper fikir hocam. 6. sınflardan oluşturulursa 3 sene o öğrencilerele yürütülebilir. Sayı artırılarak tabi. İşi bilenle çalışmak insanın iş yükünü hafifletiyor. Benim de birkaç öğrencim var. Labda bilgisayarlar imagedan geri çekilecekse falan çok yardımcı oluyorlar bana. Ama onların bir afişte ismi ve kartı yok. İsimsiz kahraman benimkiler :) . Bende izninizle kullanıcam. Çook teşekkürler.

bir ekibe öncülük etmek bir işi yapmaktan çok daha zordur.
Sizi tebrik ediyorum.
Umarım ekip çalışması anlamında sizde benim kadar şanslısınızdır.

Geri