bilişim sohbetleri

Kodla Büyü
buraya yazdıklarımızı mail olarak ortak bir konu belirleyip atalım. dersin seçmeli olması BTR NORM KADROSU VB. GİBİ

Ne kadar havadan konuşuyolar yahu. Kardeşim müfredtta haala ofis bilmemne var. Evet çocuklar bundan sıkılıyo ama müfettiş geldiğinde de yıllık planı defteri ve o gun anlattığın konuyu karşılaştırıyo. Evet BT ve yazılım dersinin içeriği daha farklı olabilir ama internetten bi video indirelim bir de video kesme birleştirme programı indirip anlatalım desen meb engellemiş. Bunlar derse girip sıkıntıları görmedikleri için oturdukları yerden konuşmak kolay. Resmen biz iş bilmiyozda bunlar akıl veriyo bize. Bide elimizde 10-15 pc 40 kişiye anlattığımızı unutuyolar...

Bak bak bak soruya bak. Mezun olduğunda okula eğitim materyalı hazırlayacağını düşünüyomuşda şimdi hazırlayacak ortam gerek yok d,gibiymiş. Hayal kırıklığına uğramışmış. Ne zaman bu işi yapacakmış. Yap arkadaşım sen yap da dağıt millete biz tembeller de faydalanalım....

huahuahua youtube ve faceook BT ve Yazılım dersinin içeriğiyle örtüşüyomuz. Cebimizden yeni bi net hattı çekelim artık lab a....

Ya arkadaş kim açtı bu başlığı. Görmesem girip dinlemeyecekdim. Şimdide hem kapatamıyorum hem de dinledikçe kalbim sıkışıyo

ben ilk defa bugün dinledim hiç faydalı bulmadı. Şunu merak adiyorum bu videoların sonunda bize yararı ne olacak konuşulup konuşulup unutulacakmı?
Abdulbaki hocamın sorusunu nasıl cevaplayacaklar diyordum ki çalışmalar başlamışlar, hadi hayırlısı:)

ozkancanan' Alıntı:
ben ilk defa bugün dinledim hiç faydalı bulmadı. Şunu merak adiyorum bu videoların sonunda bize yararı ne olacak konuşulup konuşulup unutulacakmı?
Abdulbaki hocamın sorusunu nasıl cevaplayacaklar diyordum ki çalışmalar başlamışlar, hadi hayırlısı:)

eyvahhh imzadaydı hani 1 senedir imzadan gelemeyen şeyi çalışmaya başladıysalar temizinden 2 sene sürer :verymad:

sürprizleri varmış, yayın sonunda söylenecekmiş, öğretim programına entegre edilecekmiş, çalışmalar başlamış.

munsal' Alıntı:
sürprizleri varmış, yayın sonunda söylenecekmiş, öğretim programına entegre edilecekmiş, çalışmalar başlamış.

bizim norm işini belirlemeleri 2 yıldan beri devam ediyor buda 5 yıl sürer

ya yazmim yazmim dedim ama insan oraya yüksek düzgün bi masa koyar. İnsanlar ellerini ayaklarını nereye koyacaklarını bilemiyorlar.

Emreyt' Alıntı:
Böte mezunlarna çok iş düşüyormuş eğitimde :verymad: :verymad: :verymad:
Halbuki bütün öğretmenlerin bilgisayar kullanım sertifikası var. Lafta hepsi aldı hem de zorunlu. Ve zaten öğrenci bile biliyorken öğretmen mi bilmeyecekmiş bilgisayar kullanmayı.

sürprize ne oldu ya? çok merak ettim, acaba cumartesi pazar bizi okula mı götürecekler, artık iyi hiç birşey düşünemez hale geldim, bizim branş için :verymad:
çok karamsar oldum çok... :P

BBNET
Geri