Bilişim Teknolojileri Dersi 4 Saat Zorunlu Oluyor

Kodla Büyü

yasarsahbaz

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
internet_bilisim_bilgisayar.jpg

Geçen yıl sürpriz bir kararla Bilişim Teknolojileri dersinin zorunlu olması ile bunun arkasının bu yılda fazlasıyla geleceği söyleniyor.

http://www.kamuajans.com/egitimpersonel ... 45565.html

Bugün okulumuza gelen ortaokullardan sorumlu il şube müdürümüz de bu haberi destekleyen bir açıklama yaptı ve hayırlı olsun dedi. Ben resmi açıklama olmadan bu haberi pek inandırıcı bulmadığımı söyledim ama merak etme önümüzdeki yıl dersiniz dört saat zorunlu olacak dedi. Zaman en iyi ilaçmış, bekleyip göreceğiz.

geciktiler bile.Liseler Fatih projesi başlattıysan geçen yıl lise 9.sınıflarda zorunlu olmalıydı bu ders

Ben inanmıyorum.
Eğer resmi açıklama yapılırsa ne ala ama dediğim gibi İNANMIYORUM...

Öğretmenler günü balonları gibi bu da Bilişim haftası balonu olmasın :roll:

Bu fason sitelerin haberlerine itibar etmeyin. Bilişim dersleri gereksiz deyip haber yapan bu sitelerin haberlerinin ardından ertesi gün dersimiz meb tarafından zorunlu yapıldığını unutmayın

Şube müdürlerinin, gelen müfettişlerin bu haberi doğrulayıcı konuşmaları acaba kaynağından bilgi edindiklerinden midir yoksa bizim gibi kamuajans vb. haberlerden mi acaba...

4 saat... Hayal gibi... :)

inşallah olur ama öyle çok büyük sitelerde bu haberin çıkmaması beni şüpheye düşürüyor bimer akim e ulaşıp cevap alabilirmiyiz bu konuda

keşke şunun bir de kitabı çıksa... 4 saat lab yok, olsa da dersler çakışıyo, acaba herkese 10'ar saat ders yükü verip, okullara beş-6 öğretmen atayıp bizi tablet tamircisi mi yapacaklar göreceğiz.

cık olmaz, yine birisi keçeyi ıslatmış nabız yoklaması yapıyor, eksiklikleri görmek için. bari ilk eksiği ben söyleyim okullarda Lab yok. Okullar dönüştü. ilkokullarda lab yok, ortaokulların çoğunda da alım durdu. eski lablar da dönüşüm sırasında kaynadı gitti. çocuklara 3 saat yazı yazdırır 1 saat uygulama yaptırırız. Ne ilgin ç bişey ya 4 saat ders mi olur. hani ilkokullara da geldi 1'er saat deseler anlarım.

peşinen şu soruyu sormak gerekiyor, hangi ders gidecek ve onun 2 saatini alacağız? bunu da düşündüler mi acaba? kimin üzüntüsü biizm sevincimiz olacak.. :P

derslere scratch zorunluluğu getirilecekse koyabilirler.fakat ondan önce bence lab koysunlar okullara mümkünse :)

bence ders sayısı artarsa btr nin yanında bi de zorunlu ders sayımızı artırırlar....

lab yok, kitap yok, ders 4 saat, ne ala,
hani olacağıda yok ama,
istemiyorum arkadaş

Geri