"lab yok, kitap yok, ders 4 saat, ne ala,
hani olacağıda yok ama,
istemiyorum arkadaş"
Hocam ben zaten yorumumda özellikle söyledim atanmış herkes 4 saat olmasını istemiyor diye bir şey yok zaten ben hala çoğu arkadaşımın ders saati yetmediği için yada btr için farklı okullara gittiğini de duyuyorum görüyorum. Benim lafım yukarıdaki yorumu yapanlara. Yani kimse istemiyor demişsiniz ya bunu o yüzden yazdım yoksa kimseyi zan altında bırakmak istemem. Ama yukarıda ki gibi yorumları okuyunca çok sinirim bozuluyor. Geçen sene mayıstan önce de lab yoktu yada kötüydü ne değişti de şimdi 4 saat olmasın oldu. madem lab yok kitap yok bilişim dersini komple kaldıralım bu mudur yani? Yoksa 2 saat olsun ben param yatsın bana 4 saate çıkararak daha fazla iş çıkarmasınlar mı? Yapmayın arkadaşlar herkes emeğinin karşılığını bir şekilde alır. Eğer 4 saat olursa her okula bir bilişimci atanacak ve btr olunacaksa da her bilişimci okulunda btr olacak yani başka okullara koşturma derdi kalmayacak. Lab olmazsa tabiki sıkıntı çıkar kitap olmazsa düzen olmaz bunların elbet olması için çabalamalıyız hatta her okula bir bilişim öğretmeniyle sesimiz daha gür çıkarmalıyız. Sırf bu yüzden bile 4 saat olması desteklenmeli. Biz atanamamış öğretmenler olarak hem kendimiz için hem siz atanmış öğretmenler için bunu istiyoruz. Lütfen sizde destek verin, yukarıda ki yorumu yapanlar için de söyleyeceğim destek vermiyorsanız köstek de olmayın BİZ BİZE YETERİZ