Bilişim Teknolojileri dersinin ortaokulların tüm kademelerinde zorunlu olacağı yazıyor. Ne derece doğru emin değilim ama paylaşmak istedim. http://www.mebpersonel.com/yer-degistir ... 14106.html
zech' Alıntı:Madem ilkokullarda da düşünüyorlar. Niye lab ları ortaokullara taşıyorlar?
bu açıklamayı bulmak lazım."TTKB-Öğretim Programları ve İçerik Yenileme Grup Başkanlığınca yapılan açıklamayla durum netleştirildi."
resmi yazıda 7-8 lerde 2 saat seçmeli diyor hocam geçiş kademeli olacak ama,geçişten sonra 2 saat seçmeli olacak.gezegen10' Alıntı:gerçeklik payı yüksek kademeli olarak diyo resmi yazıda da
Yanlış okumuşum şimdi farkettim sağol.ahmetfx' Alıntı:Haberde düşünülmüyor denmiş hocam.
hilmiki' Alıntı:
hilmiki' Alıntı:
Bakın buradan açıkça söylüyorum; bu resimdeki yazının değiştirilmemiş olduğunu ve resmi bir kaynaktan geldiğini varsayarsak!, o karara dayanarak böyle bir yorum yapan her kim ise o grup başkanlığındaki koltuğunu hak etmiyor! "Kademeli geçişten" bu youmu yapıyorsa... Helal olsun ya, başka bir şey demiyorum. Diyemiyorum, 657 müsaade etmiyor.hilmiki' Alıntı:
mevcut durum aynen böyleunknownrealmman' Alıntı:Bakın buradan açıkça söylüyorum; bu resimdeki yazının değiştirilmemiş olduğunu ve resmi bir kaynaktan geldiğini varsayarsak!, o karara dayanarak böyle bir yorum yapan her kim ise o grup başkanlığındaki koltuğunu hak etmiyor! "Kademeli geçişten" bu youmu yapıyorsa... Helal olsun ya, başka bir şey demiyorum. Diyemiyorum, 657 müsaade etmiyor.hilmiki' Alıntı:
Bu "7 ve 8. sınıflarda kademeli geçişe göre zorunlu mu olacak?" konusu forumda daha önce onlarca kez tartışıldı. Mevcut resmi çizelgelere göre net olarak hayır olmayacak diyorum. Aksini iddia eden varsa da cevap yazmayacağım artık. Böyle bir çalışma vardır, çizelge değişecektir, vs. onları bilmem. Şu anki mevcut duruma göre cevap hayır. Bunları yazarken zorunlu olmasını istemiyorum gibi bir algı olmasın, 5, 6, 7 ve 8. sınıflarda bu dersin zorunlu olmasını ve BT sınıflarının 5-7 yılda bir mutlaka yenilenmesini her zaman belirtirim.
hocam neyden utanıyorsun bilişim çağında bilişim dersinin zorunluluğundan mı? yapmayın lütfen sizde böyle derseniz artık.faruk8542' Alıntı:bu kadarıda fazla arkadaşlar. utanmasak 1-12 arasını zorunlu yapacaz. hem olmayan bilgisayarla- ekipmanlamı zorunlu olacak. yeter işte 5 ve 6 lar da 2 şer saat. yani ben yetmez ama evetçilerden değilim :mrgreen:
ben o mail i gönderenin o ttk çizelgesini anladığını veya düzgün yorumladığını düşünmüyorum. yakında tekzip yazısınıda yayınlarlar. geçen seneden bu yana biilişim dersi konusunda bimere şikayetler azalınca, kimse norm flan demeyeince, ortamı hareketlensin diye yapılan asparagas haberler bunlar. zaten 5 ve 6 lardaki zorunlu olayıda baskıdan ve bt öğretmenlerinin norm sorunundan dolayı oldu. demişti dersiniz.shemonster' Alıntı:hocam neyden utanıyorsun bilişim çağında bilişim dersinin zorunluluğundan mı? yapmayın lütfen sizde böyle derseniz artık.faruk8542' Alıntı:bu kadarıda fazla arkadaşlar. utanmasak 1-12 arasını zorunlu yapacaz. hem olmayan bilgisayarla- ekipmanlamı zorunlu olacak. yeter işte 5 ve 6 lar da 2 şer saat. yani ben yetmez ama evetçilerden değilim :mrgreen:
bence de...volkankey' Alıntı:Bence seneye ttkb yeni haftalik ders cizelgesi yayinlayacak ve 7 lerde zorunlu olacak diger sene de 8. Sınıflar
olması değil sevgili hocam mevcut çizelgeye göre şuan ki yorumu söylüyor arkadaşlar ama inşaallah zorunlu olur 7 ve 8 lerde herkesin ümidi bu şekildehilmiki' Alıntı:yapılan yorumlarda sanki olmasın diye bir algı var, yapmazlar mı diyorsunuz acaba ben anlayamadım..